Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Spartieši uz Salienu

Pēc pievedceļu sakārtošanas nedēļas nogalē viesus deviņu bedrīšu PAR 3 laukumā gaidīs “Saliena Golf”. Mazākais Dārzu laukums ir gatavs spēlēšanai, bet komfortabla servisa kārotājiem jārēķinās, ka no citiem pakalpojumiem pagaidām ir pieejams tikai visnepieciešamākais. 

Visnepacietīgākie Salienā var ierasties jau sestdien plkst. 8, un laukums darbosies līdz astoņiem vakarā. Tomēr saimnieki cer, ka lielākā daļa viesu par vizītes dienu izvēlēsies svētdienu, atvēlot vēl nedaudz vairāk laika gatavošanās darbiem. 

Piekļūt “Saliena Golf” treniņlaukumam (driving range) pašlaik nav iespējams. 

Salienas laukumā darbošoties recepcija un pro veikals, labierīcības vēl nebūs WC formātā, kafejnīca pagaidām ir plānos, bet dzeramais ūdens ir sagādāts.  

Tātad laukums pagaidām darbosies testa režīmā, solot ar katru dienu kļūt arvien labāks. Oficiālā atklāšana ar torti un ziediem plānota jūnija sākumā.  

Lai nonāktu Salienas laukumā, no Jūrmalas šosejas zem Lielupes tilta jānogriežas Ventspils virzienā. Pēc 500 metriem jānogriežas pa kreisi uz “Bulduru kokaudzētavu”, un pa asfaltēto ceļu, sekojot norādēm, cauri augļu dārziem jābrauc aptuveni kilometru. Kluba māja un auto stāvvieta ir aptuveni 400 metru pēc lielākā kanāla.

 

Pēdējās izmaiņas , 05.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē