Arhīvs
5. Maijs, 2024. Ģirts, Ģederts, Gothards, Gerhards
Pāru kaujas
rezultâti

No "Tautumeitām" labākā Šaumberga

Dienu pēc "CAT Open" saspringtajiem mačiem Dāmu klubs "Viesturos" rīkoja "Tautmeitu" turnīru, kurā uzvarētāju noteica HCP neto vērtējumā, un titulētākās konkurentes visai negaidīti izdevās pieveikt Anitai Šaumbergai. Kluba iekšējā turnīrā golferes spēlēja dažādu tautu tērpos, tiesa, visvairāk bija redzamas latvju tautu meitu drānas.

Ar stroke vērtējumā izdarītajiem 111 sitieniem un HCP 36 Šaumbergai uzvaru neto vērtējumā nodrošināja 75 sitieni. Šaumberga golfa spēlē atgriezās pēc divu gadu pārtraukuma, un kā redzams ļoti veiksmīgi.

"CAT Open" absolūtajai uzvarētājai Vinetai Rukai pirmajai vietai nepietika ar stroke 86 sitieniem, jo HCP 10 dēļ viņas neto rezultāts bija 76 sitieni. Trešā 11 dalībnieču konkurencē ar neto 76 sitieniem (bruto 102) bija Lidija Gavrilova.

HCP formāts sacensībās tika izvēlēts apzināti, lai dotu iespēju cīņā par uzvaru konkurēt visām spēlētājām, atzina Dāmu kluba prezidente Vineta Ruka, kas dienu dienu iepriekš bija labākā reitinga turnīrā "Ozo Golf" laukumā.

Tik vizuāli pievilcīgi turnīri kā "Tautumeitas" mudina golfam pievērsties arī citas dāmas, bet tām, kas jau spēlē, rodas lielāka interese par iestāšanos klubā. Šogad Dāmu klubu oficiāli ir papildinājušas vēl divas golferes, un tuvākajā laikā pēc formalitāšu nokārtošanas šis skaits varētu vēl pieaugt.

Pirmo trīs vietu ieguvējas saņēma turnīra sponsoru "Siemens" dāvātos krāšņos kristāla kausus, bet visām tautumeitām tika polo krekliņi ar kluba simboliku. Dāmu kluba prezidente pauda īpašu pateicību "Siemens" pārstāvei Maijai Baumanei, ar kuras palīdzību tika radīts balvu fonds.

Pašas sacensību dalībnieces ar turnīru ir ļoti apmierinātas, un papildus intrigu viegli pamanāmie īpašie tērpi radīja arī tajos spēlētājos, kas "Tautumeitu" norises dienā bija ieradušies "Viesturos". Nākamais Dāmu kluba tematiskais turnīrs būs augustā, kad brīvā tēma būs ziedi.

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē