Arhīvs
1. Maijs, 2024. Ziedonis
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" spēle atgriežas uz grīniem

No ceturtdienas rīta "Viesturos" spēlēšanai atkal būs pieejami grīni, kas smagākos remonta posmus jau ir veiksmīgi pārcietuši. Artūrs Ozoliņš gan atzīst, ka būs jāpaiet vēl kādām divām nedēļām, līdz grīni būs tādi, kādus tos vēlas redzēt ikkatrs spēlētājs. Taču grīni noteikti nav palikuši sliktāki, un visas lietas arvien virzās uz labo pusi, drošināja "Viesturu" grīnkīpers.

Vizuāli grīni izskatās labāk jau tagad, taču tehniskās kvalitātes ziņā būšot jāpaiet vēl aptuveni divām nedēļām, līdz tiks panākts nepieciešamais līmenis.

Tā kā nedēļas nogalē risināsies GK "Viesturi" atklātais čempionāts, ilgāk atlikt grīnu atvēršanu spēlēšanai vairs nebija iespējams. Zāle uz grīniem asno gana labi, un ir pamats cerēt uz grīnu kvalitātes pastāvīgu uzlabošanos.

Pagaidām grīni būs nedaudz lēnāki, jo zāles nostiprināšanās labad tā pļaujot tiks atstāta nedaudz garāka nekā to vēlētos prasīgi spēlētāji. Zāles pļāvuma augstums tiks samazināts pakāpeniski, un vēl pirms jūnija beigām grīniem vajadzētu sasniegt nevainojamu kvalitāti.

Pēdējās izmaiņas , 11.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē