Arhīvs
1. Maijs, 2024. Ziedonis
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Golf" tuvojas "Birdie day"

Vilinoša balva gaida kādu no sestdien paredzētā "Birdie day" turnīra dalībniekiem, jo papildus iespējām gūt reitinga punktus un cīnīties par uzvaru HCP vērtējumā katrs bērdija autors pretendēs uz bezmaksas karti spēlēšanai "Ozo Golf" 2004. gada sezonā. Pieteikties sacensībām var līdz ceturtdienas vakaram.

Cerības iegūt sezonas karti būs katram kaut viena stroke bērdija īpašniekam. Tiesa, lielāks bērdiju skaits nepalielinās kopējās izredzes izlozē, jo cepurē nonāks tikai viena lapiņa ar katra veiksmīgā spēlētāja uzvārdu. Izloze notiks uzreiz pēc sacensību noslēguma, un vienīgo laimīgo noteiks turnīra labākā stroke rezultāta īpašnieka roka.

Labas atmiņas par "Birdie day" varētu būt Gintam Aveniņam, kurš šogad "Ozo Golf" var izmantot pirms gada laimēto sezonas karti.

Lai gan galvenā intriga "Mont Blanc" un "Ozo Golf Club" kopīgi rīkotajā turnīrā būs bērdiju balva, trofejas saņems arī uzvarētāji HCP neto spēlē. Kungu un dāmu rezultātus vērtēs kopējā ieskaitē, bet būs divas HCP grupas (0-15 un 16-36). Saprotams, ka LGF reitinga punkti tiks dalīti pēc stroke rezultātiem.

Pēc golferu atsaucības līdzdalībai "LMT Open" nebūs lieki atgādināt, ka "Birdie day" pieņems 84 spēlētāju pieteikumus.

Jāpiebilst, ka vieta LGF rangā pēc "Birdie Day" noteiks spēlētāju starta pozīcijas Latvijas Meistarā (match play) čempionātā, kura nolikums golfs.lv būs publicēts otrdien.

Citu jaunumu skaitā ir iespēja aplūkot statistiku, kurā vēl nav iekļauti GK "Viesturi" atklātā čempionāta rezultāti.

Birdie Day

Mont Blanc & Ozo Golf Club

21. jūnijs – plkst. 8:00

1. Vadība
Sacensības organizē Mont Blanc un Ozo Golf Club. Tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja (galvenais tiesnesis – Alvis Bete).

2. Laiks un vieta
Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2003. gada 21. jūnijā.  Sākums plkst. 8:00 no 1. un 10. bedrītes saskaņā ar izlozi. 

3. Dalībnieki
3.1 Sacensības notiek divās HCP grupās (dāmu un kungu ieskaite atsevišķi netiek izdalīta):
o 0 – 15
o 16-- 36
3.2 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.
3.3 Spēlētāji ar 2003. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus (vadoties pēc BRUTTO).
3.4 Maksimālais dalībnieku skaits 84 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi
4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem un LGF sacensību nolikumu.
4.2 HCP NETTO spēle. Katrā handikapa grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc vismazāk HCP NETTO sitienus .Vienāda labākā NETTO rezultāta gadījumā , uzvar tas kuram zemāks HCP. Ja HCP ir vienādi, notiek "pēkšņās nāves” pārspēle uz 13. bedrītes.
4.3  Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu BRUTTO rezultāta gadījumā (LGF reitings), tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 18.bedrītes.
4.4 Sacensību laiks 1. spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes.
4.5 Bumbiņu marķēšana obligāta.
4.6 Spēlētāji iegūst LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu.

5. Pieteikšanās un izloze
5.1 Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2003. gada 19. jūnijam plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399
5.2 Par atteikšanos no dalības turnīrā (vai neierašanos uz turnīru), ja atteikšanās notikusi pēc izlozes sākuma, spēlētājam, kurš ir atteicis savu dalību, vai nav ieradies uz turnīru bez attaisnojoša iemesla, tiek atskaitīti trīsdesmit punkti no attiecīgā mēneša ieskaites reitinga punktu skaita, bet ne vairāk kā par  labāko attiecīgā mēneša reitinga punktu rezultātu.
5.3 izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP.
5.4 izloze notiek 2003. gada 19. jūnijā no plkst.17:00 līdz 20:00

6. Starta laiki
Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa
Sacensību dalības maksa  Ls 5.00, green fee – Ls 20.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti. Spēlētājiem, kas piesakās sacensībām pēc 2003. gada 19. maija plkst. 17:00, dalības maksa dubultīga.

8. Balvas un sponsori
Spēlētāji, kuri ieguvuši kaut vienu birdie piedalās izlozē, kuras uzvarētājs iegūst 2004. gada sezonas karti.

Pēdējās izmaiņas , 16.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē