Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Apdrošinātāji "Jaguar" pārceļ uz 7. bedrīti

Latvijas golferu meistarības kāpums jau ir izpelnījies apdrošināšanas kompāniju augstu novērtējumu, tādēļ "Viesturu" Jubilejas kausā hole in one balva īpašnieku gaidīs 7. bedrītē, nevis īsākajā 2. bedrītē, kā tika paredzēts iepriekš. Turklāt lielās veiksmes risku sedzošā apdrošināšanas kompānija BTA īpaši respektē Latvijas dāmu potenciālu, tādēļ sagaidāms, ka visām dalībniecēm 7. bedrītē spēle būs jāsāk no vīriešu tee.

Lai gan sacensībās tieši 7. bedrītē "Viesturos" ir fiksēta bumbiņas raidīšana bedrītē ar vienu sitienu, apdrošinātājus, kas risku pārapdrošina ārzemēs, visvairāk interesē metri no tee līdz bedrītei, un, šķiet, ka vienīgais iespējamais kompromiss ir bijis pārcelt solīto balvu uz garāko 7. bedrīti.

No dāmu tee līdz bedrītei ir 135 metri, bet apdrošinātāju prasība ir nodrošināt 150 metru distanci no izsitiena vietas. Sacensību organizētāji gan vēl piektdien izdarīs mērījumus, lai novērtētu, vai bedrītes izvietošana pašā grīna galā neļautu saglabāt dāmām iespēju hole in one bedrītē spēlēt no sarkanajām izsitiena vietām.

Rīkotāji atvainojas par radītajām neērtībām tiem turnīra dalībniekiem, kuri treniņos īpaši centīgi ir piestrādājuši sitienos 2. bedrītē, taču norāda, ka pēc iepriekšējas vienošanās hole in one balvas nodrošināšanai nepieciešamās formalitātes nav viņu kompetencē.

Jebkurā gadījumā tikšot izdarīts viss, lai jebkurš dalībnieks 7. bedrītē sistu no hole in one balvai atbilstoša attāluma. Nevienam negribas iedomāties, kas notiktu, ja notiktu gandrīz neiespējamais, bet pēc veiksmīgā sitiena apdrošinātāji, pārmērot distanci, atklātu kāda centimetra iztrūkumu.

Ja hole in one balvas dēļ dāmām tomēr būs jāspēlē no kungu izsitiena vietas, tas būs obligāts nosacījums. Potenciāla labāka rezultāta dēļ nevarēs atteikties no iespējas iegūt "Jaguar", lai 7. bedrītē spēlētu no sarkanajām izsitienu vietām

Ņemot vērā "Viesturu" hole in one statistiku var jau teikt, ka tādējādi izredzes kādam no "Viesturu" Jubilejas kausa izcīņas mājup doties ekskluzīvā jaguārā ir ievērojami mazinājušās, taču jāšaubās, vai izmaiņas faktiski ko ietekmēs. Lai realizētu hole in one bez fantastiskas veiksmes palīdzības vienlīdz nevar iztikt ne 2. ne 7. bedrītē.

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē