Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemes kausā visvairāk kausu Pētersonam

Ar Tālivalža Pētersona uzvaru trijās no četrām ieskaites grupām sestdien beidzās Vidzemes kausa izcīņa, kas bija kārtējais Latvijas golfa federācijas reitinga turnīrs. Pētersons triumfēja Vidzemes čempionātā, Vidzemes kausa izcīņā un Limbažu čempionātā, no sacensību organizatoriem iegūstot trīs uzvarētāja kausus.

Pēc stroke rezultātiem labākie sestdien bija abi "Ozo Golf" laukuma pro - Ola Engbergs, kurš sacensības beidza ar 75 sitieniem un Artūrs Krukovs, kuram vajadzēja par trīs sitieniem vairāk, taču viņu lielākais ieguvums būs par LGF reitinga punktiem, jo ne viens, ne otrs nav vidzemnieki.

Vidzemes kausa izcīņā kopumā tika noskaidroti uzvarētāji piecās dažādās kategorijās, un Pētersons, pateicoties savai labākajai spēlei "Ozo Golf" laukumā, to pieveicot ar 79 stroke sitieniem, triumfēja trijās no tām. Nozīmīgākais uzvarētājam varētu būt Vidzemes kausa ieguvēja tituls, kurā tika ņemti vērā HCP neto rezultāti visiem dalībniekiem, kas piedalījās sacensībās. Pētersona rezultāts bija 63 neto sitieni.

Otro vietu Vidzemes kausā ar 67 neto sitieniem ieguva Jurģis Ābele, kurš savukārt bija labākais Valmieras kausa izcīņā, bet trešais palika Kārlis Eniņš.

Limbažu kausā aiz Pētersona palika Raivis Kalniņš, kura stroke rezultāts bija tāds pats kā uzvarētājam (79), bet neto 72, bet trešajā vietā ierindojās Armands Puče (neto 72). Valmieras kausā aiz Ābeles palika Eniņš (neto 68) un Edgars Zālītis (neto 70).

Par Vidzemes kausa ieguvēju dāmu konkurencē kļuva Laura Jansone, kurai bija labākais rezultāts gan stroke (81 sitiens), gan neto (66) ieskaitē. Otrā palika Vineta Ruka (stroke 82, neto 72), bet trešā Vidzemes kausa ieskaitē ar 75 neto sitieniem bija Aija Krištopane.

Sacensību rezulāti ir aplūkojami rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 21.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē