Arhīvs
5. Maijs, 2024. Ģirts, Ģederts, Gothards, Gerhards
Pāru kaujas
rezultâti

Sacensību sezona galā

Golferu apņēmību turpināt sezonu arī oktobra otrajā pusē var mazināt tikai sniegs un sals, taču viena lieta ir skaidra - 2003. gada oficiālā sacensību sezona ir galā. Pēdējā turnīrā spēlētāji tikās sestdien "Ozo Golf", kur komandu spēlē atkal veiksmi nesa saistība ar mājputniem. 19 komandu konkurencē uzvarēja Siltās vistu aknas, par diviem neto sitieniem apsteidzot Ceptos pavasara rullīšus.

Lai gan pāris pirmo bedrīšu izspēles laikā spēlētājiem nācās pamirkt īsti rudenīgā lietū, vēlāk laika apstākļi uzlabojās, un spēlēt bija ne tikai interesanti, bet arī patīkami.

Uzvarētāju komandā bija divi Guntari, divi Zālīši un viens Vilis Krištopans. Četrotne, kuru stiprināja Guntars Dauģis, Guntars un Edgars Zālīši, 18 bedrītes izgāja ar neto 56 sitieniem, bet uzvarētāju stroke rezultāts bija 63 sitieni. Iespējams, cīņā par uzvaru attaisnojās tīšā vai netīšā prakse četriniekā iekļaut vienu HCP 36 spēlētāju. Četratā spēlējot scramble, nedaudz augstāks komandas HCP varēja dot lielākas izredzes cīņā par uzvaru.

Labāko stroke rezultātu - 62 sitieni - sasniedza otrās vietas ieguvēji. Ar Cepto pavasara rullīšu nosaukumu laukumā devās Mikus Gavars, Dāvis Puksts, Toms Zeltiņš un Ilmārs Naglis juniors. Taču zemāka HCP (4) dēļ rullīšu neto rezultāts bija par diviem sitieniem sliktāks nekā uzvarētājiem.

Trešā labākā "Ozo Golf" restorāna recepte bija Jēra kakla karbonāde Armanda Pučes, Ivara Gruntes, Vitauta Tučkusa un Jāņa Liepiņa personā.

Kā jau tika paredzēts, komandu sasniegtie rezultāti izrādījās tādi, ko dalībniekiem būs patīkami atcerēties, jo 13 komandām stroke rezultāts nebija sliktāks par PAR.

Sacensību noslēguma daļā kluba mājā dalībnieki varēja atcerēties zīmīgas sezonas epizodes, un saņemt balvas 20 nominācijās, kas bija gan vairāk, gan mazāk nopietnas. Spēlētājiem tika lielizmēra bildes, kurās sezonas gaitā tika fiksētas dažādas spēles epizodes.

"Ozo Golf" sezonas noslēgums

Pos.

Komandas nosaukums;

Dalībnieki

Stroke

HCP

Netto

1.

Siltās vistu aknas

Vilis Krištopans, Edgars Zālītis, Guntars Dauģis, Guntars Zālītis

63

7

56

2.

Cepti pavasara rullīši

Mikus Gavars, Dāvis Puksts, Toms Zeltiņš, Ilmārs Naglis, jr.

62

4

58

3.

Jēra kakla karbonāde

Armands Puče, Ivars Grunte, Vitauts Tučkus, Jānis Liepiņš

64

6

58

4.

Ceptie Norvēģijas laši

Valters Indulēns, Anete Indulēna, Ilmārs Naglis, sn., Aigars Pērkums

66

7

59

5.

Klasiskās Neptūna olas

Māris Gulāns, Vineta Ruka, Didzis Gavars, Kārlis Broders

68

9

59

6.

Sizetes krepes

Boriss Baums, Ludmila Eņģele, Doug Balchin, Santa Puče

69

10

59

7.

Atlantijas foreles

Laura Jansone, Vilmārs Jansons, Mārtiņš Balodis, Dainis Babulis

65

5

60

8.

Krēmzupa A. Dimā gaumē

Raitis Bikše, Artūrs Krukovs, Ainārs Počs, Gatis Birkavs

66

6

60

9.

Kraukšķīgās Napoleona kūkas

Uldis Jansons, Andris Rodze, Ivars Eniņš, Kārlis Eniņš

70

10

60

10.

Apceptās tīģergarneles

Andris Keisels, Ģirts Grīnbergs, Nick Archer, Aivis Vegers

69

8

61

11.

Ceptās ātes filejas

Raivis Kalniņš, Einārs Mednis, Alvis Bete, Andis Ripa

69

8

61

12.

Pīles aknu pastētes

Valters Vilde, Armands Krāģis, Jānis Uzkliņģis, Kazimirs Šļakota

70

9

61

13.

Laša avokado tartari

Andris Čerņavskis, Andris Gaters, Agris Šalmis, Zigurds Lasovskis

72

9

63

14.

Pīles krūtiņas

Māra Jonsone, Lars Jonsons, Kaare Birkeland, Kristīne Birkeland

74

8

66

15.

Parīzes sīpolu zupa

Ineta Krodere – Imša, Gatis Abrants, Mareks Nemme, Aldis Zvaigzne

73

6

67

16.

Brokoļu krēmzupa

Tālivaldis Pētersons, Viktors Burbo, Daris Lazdinis, Zigmārs Puikevics

75

8

67

17.

Sāļās kūkas

Sandra Opite, Igors Volodkevičs, Andris Zvans, Valdis Liepiņš

76

8

68

18.

Grimaldi aukstā zupa

Daiga Puisīte, Inese Liepiņa, Ilga Tiknuse, Aija Krištopane

79

11

68

19.

Kūpinātās zivju kūkas

Voldemārs Lejiņš, Uldis Ķelle, Mārtiņš Pukše, Ainārs Gailītis

83

12

71

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē