Baltija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Stabila atgriešanās

Pirms nepilniem trim gadiem Lietuvas golfa flagmaņa "Capitals Golf Club" nākotne izskatījās neziņā tīta, jo pēc maksātnespējas mainījās īpašnieki, un līdz ar to loģiskas bija apkārtējo šaubas par turpmāko attīstību. Taču šī vasara apliecināja, ka golfa laukums ir labā formā un droši raugās uz vēl cerīgāku nākotni.

Ne velti lielākoties tieši "Capitals Golf Club" arvien uzņem Lietuvā nozīmīgākos turnīrus. Protams, tas nebūt nav vienīgais tuvējais laukums dienvidu virzienā, un Baltijas kausa izcīņu šogad uzņēma jaunais "Vilkes Golfo Klubas" tālāk pie baltkrievu robežām, tomēr sava loma ir arī attālumam.

Tādēļ ne velti "Capitals" laukums arvien ir Latvijas golferu iecienīts arī ne tik oficiāliem pasākumiem un sacensībām. Augustā "Capitals" laukumā treniņnometni aizvadīja "Davis Golf Style" akadēmijas audzēkņi, vienlaicīgi risinājās Latvijas Mediju līgas posms, kā arī daudzi Latvijas golferi bija ieradušies pēc privātas iniciatīvas, nemeklējot formālu iemeslu.

Dāvis Puksts apliecināja, ka vieta ir ideāli piemērota jauno golferu treniņiem, jo uz vietas nodrošina gan askētiskākas naktsmītnes par pievilcīgu cenu, gan ēdināšanu un, pirmkārt, jau lielisku vietu golfa nodarbībām. Turpat kluba mājā ir arī klasiskas viesīcas istabas, kas nodrošina komfortablu nakšņošanu tāpat par adekvātu cenu un bez vajadzības meklēt naktsmītnes Viļņā vai Kauņā, ja izbraukums ir garāks par vienu dienu.

Ar nelielām servisa atkāpēm jārēķinās, ja "Capitals Golf Club" apmeklē nedēļas sākumā, jo pirmdien un otrdien kluba restorāns nedarbojas pēc pilnas programmas, tādēļ, lai pēc spēles nepaliktu kaloriju mīnusā, sarunas ar apkalpojošo personālu jāievada laicīgi.

Taču vēl jo svarīgāk, ka laukums ir lieliskā formā, un augustā bija gan lieliski grīni, gan sakopti fērveji un bunkuri, kur gan neviens spēlētājs no laba prāta netiecas nokļūt. It īpaši kalnainajā pirmajā bedrīšu deviņniekā paveras arī lielisks skats uz tuvējo apkārtni, kas ikreiz mudina golferus atgriezties.

Pēdējās izmaiņas , 27.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē