Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

“Viesturos” galvenās balvas Grīnbergam un Dobelei

Daudzajiem turnīriem pārpilno nedēļu svētdien golferi laimīgi pabeidza Mārupes pusē, cīnoties golfa kluba “Viesturi” kausa “Open 2004”. Kamēr vairākas izlases spēlēja dažādās debess pusēs, arī pašu mājās pretendentu uz balvām netrūka. Sitienu spēlē kungiem uzvarēja Arnis Grīnbergs, bet dāmu konkurencē pārliecinoši nospēlēja Linda Dobele, kura tikai pirms dažām dienām kļuva par Latvijas junioru čempioni 9-10 gadus veco meiteņu grupā.

Grīnbergam uzvaru nodrošināja 80 sitieni, kas ļāva par vienu sitienu apsteigt otrās vietas ieguvēju Armandu Krāģi, bet trešais ar 82 sitieniem bija Andris Cinis. Zem simta tika 30 kungi no 49 spēlētājiem.

Dobelei 94 sitieni nodrošināja ne tikai uzvaru sitienu spēlē, bet arī HCP neto ieskaitē un atsevišķajā GK “Viesturi” biedru vērtējumā meitenēm. Vienīgi turnīra reglaments liedza Dobelei iespēju kluba mačos saņemt arī kausu kā labākajai spēlētājai dāmu konkurencē. Neraugoties uz titulētās spēlētājas jaunajiem gadiem, šķiet jau ne pārāk tālā nākotnē varēs gaidīt cīņas saasināšanos junioru izlasē.

Ar 97 sitieniem 10 dāmu konkurencē nospēlēja Inese Liepiņa un Ingrīda Pīlādze.

HCP neto ieskaitē kungiem trijnieku veidoja Ģirts Rūda, Arnis Grīnbergs un Armands Krāģis, savukārt dāmām laureātes sarindojās tādā pat secībā kā sitienu spēlē.

Atsevišķi rēķinus kārtojot GK “Viesturi” biedriem, kungiem galveno balvu HCP neto spēlē nopelnīja Daris Lazdinis, dāmām labākā bija Liepiņa, bet senioriem un jauniešiem attiecīgi Krāģis un Kārlis Eniņš.

“Viesturos” cer, ka līdz šim kavējusies vasara pratīsies, un vismaz 7.-8.augustā golfa laukuma čempionātā neliegs iespēju spēlētājiem parādīt tādus rezultātus, kas mudinās nedēļu vēlāk “Ozo Golf” startēt “Hansabanka Open” maratonā.

Pēdējās izmaiņas , 26.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē