Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc igauņiem nāk Lietuva

Nītvaljā igauņu paraugdemonstrējumus piedzīvojušajai Latvijas kungu izlasei nedēļas nogalē būs iespēja sava laukuma priekšrocības izmantot “Ozo Golf”. Šoreiz rindas kārtībā ir valstu mačsacīkste ar lietuviešiem, kuri centīsies pierādīt, ka gada laikā meistarības atstarpe kaimiņu starpā ir gājusi mazumā.

Cīņām ar Lietuvas izlasi laikam vēl pietrūkst tā principiālās konkurences izjūtas, kas valda attiecībās ar igauņiem. Varbūt arī sāncenši pagaidām netiek uztverti gana nopietni, bet komandas komplektēšana sestdien paredzētajiem match play izrādījās ne tas vieglākais uzdevums. Laukumā dosies tie, kuri bija gatavi atteikties no spēlēšanas “Viesturu” čempionātā, kā arī no citiem saviem plāniem.

Pērn ar lietuviešiem spēlēja “Ozo Golf Club” veidotā komanda, kas, neraugoties uz pretiniekiem dotajiem handikapiem, uzvarēja. Šoreiz Lietuvas komanda esot gatavojusies nopietnāk, un nevēlas nekādu īpašu pretimnākšanu. Turnīrā būs 10 match play cīņas bez jelkādiem handikapiem un koeficientiem.

Jau zināms, ka Latviju kapteiņa Dāvja Puksta virsvadībā pārstāvēs Raivis Kalniņš, Mikus Gavars, Einārs Mednis, Valters Vilde, Māris Gulāns, Mareks Nemme, Edgars Zālītis un Armands Puče. Lietuvietes pagaidām nav tik knašas uz golfa spēli, tādēļ sacentīsies tikai kungi.

Spēles risināsies 7. augustā no plkst. 11.

Īpašs brīdis Lietuvas golfa vēsturē būs svētdien, kad “Ozo Golf” laukumā notiks pirmais “Lithuania Open”. Šoreiz nāburgu “Open” vēl aprobežosies ar labāko un arī visu pārējo Lietuvas golfa spēlētāju piesaistīšanu. Cik tālu kaimiņi būs tikuši, varēs spriest gan pēc dalībnieku skaita, gan pēc sasniegtajiem rezultātiem.

Pēdējās izmaiņas , 04.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē