Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmajā dienā krievu standarts

Līdzšinējās divās sezonās gūtās uzvaras nav apmierinājušas Krievijas jauno golferu apetīti, un piektdien "Hansabanka Latvian Open" iegrāmatotie rezultāti liecina, ka arī šoreiz viņu sāncenšiem nebūs viegli ko mainīt. Kungu konkurencē vienīgais zem PAR nospēlēja Aleksandrs Majorovs, bet dāmām solīdu pārsvaru pār Lauru Jansoni ieguva Gaļina Rotmistrova.

Pirms diviem gadiem par "Latvian Open" čempionu kļuvušais Majorovs "Ozo Golf" 18 bedrītes izgāja ar 71 sitienu. Par vienu sitienu atpaliek pērnais "Open" uzvarētājs Nikolajs Afanasjevs, kam tuvākie sekotāji ir igauņi Gert Velsberg un Paul Pohi ar 73 sitieniem. Vēl viena sitiena attālumā ir pirms gada 5.vietu guvušais soms Jaakko Malinen, taču pārējie pretendenti ir drošākā attālumā.

Neviens no Latvijas golferiem nespēja nospēlēt labāk par Niklass Braathens, kurš ar 79 sitieniem ir septītais. Veiksmīgākie no latviešiem - Ilmārs Naglis juniors, Vitauts Tučkus un Dāvis Puksts - ar 82 sitieniem 103 kungu konkurencē dala 9.vietu.

Jansone pēc pirmās dienas zaudē sešus sitienus Rotmistrovai, kura pirmajā kārtā nospēlēja ar +1 un apliecināja gatavību paturēt "Latvian Open" čempiones titulu vēl uz gadu. Par diviem sitieniem vairāk nekā Latvijas dāmu ranga līderei ir krievietei Annai Pavlovai un Kristai Puisītei.

Divās kārtās vēl ir iespējami dažādi pavērsieni, taču kungu konkurencē jo īpaši nebūs viegli ko mainīt, lai tuvāk pirmajām vietām būtu redzams arī kāds no pašmāju golferiem.

Pēdējās izmaiņas , 14.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē