Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Klubu cīņas "Viesturos"

Spēlētāji, kuri jūtas piederīgi kādam no aktīvākiem vai ne tik darbīgiem golfa klubiem, jau trešo sezonu pēc kārtas ir iespēja cīnīties ne tikai pašiem par sevi, bet arī pārstāvēt kluba godu. Vai trešo reizi trijos piegājienos izdosies uzvarēt "Zēmeļu" golferiem, kļūs zināms svētdien "Viesturos", kur risināsies "Nord/LB Latvija" Golfa klubu kausa izcīņa.

Salīdzinājumā ar pagājušo gadu sacensību formāts ir kļuvis vienkāršāks. Vairs nav paredzētas pāru spēles, un uzvarētāja noteikšanā no svara būs tikai spēlētāja individuālā meistarība un handikaps.

Ja kādam no golferiem ir divu klubu pavalstniecība, tas nebūs šķērslis startēšanai, taču laicīgi izlemjot, kurš mundieris svētdien būs tuvāk sirdij.

Galveno balvu pasniegs pēc HCP neto rezultātiem, summējot visu komandas spēlētāju neto sitienus. Šāds formāts ļauj līdzsvarot klubu izredzes uz uzvaru, taču netiks aizmirsts arī labāko stroke rezultātu sasniegušais klubs.

Turnīra rīkotāju veiktā ekspresaptauja liecina, ka laukumā varētu iziet piecu klubu komandas, tiesa oficiāli pieteikumi vēl nav iesniegti, un tas jāizdara līdz piektdienas vakaram. Maz ticams, ka klubu turnīrā būs redzama "Ozo Golf" komanda.

Sacensību shotgun formāts būs pilnīgi piemērots, lai laukums uzņemtu piecu klubu spēlētājus, taču tas nenozīmē, ka potenciālajai un pagaidām neapzinātajai sestajai vienībai jau iepriekš būtu lemts palikt aiz svītras. Vienīgais ierobežojošais faktors būs pašu klubu aktivitāte.

NORD/LB Latvija

3. Latvijas golfa klubu kauss 2004

 1.Mērķis.

Popularizēt golfu starp klubiem un golferiem. Attīstīt golfa klubu nozīmi Latvijas golfa vēsturē.

  1. Nolikums.

Katrs klubs piesaka 8 kluba biedrus sacensībām. Katrs dalībnieks izspēlē 18 bedrītes. Katra kluba rezultātu iegūst summējot kluba dalībnieku netto rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko netto rezultātu. Papildus vērtējums ir klubu bruto sitienu summa.

  1. Dalības maksa.

Ls 5.- un laukuma green fee.

  1. Vispārējie noteikumi.

Spēlētāji viena turnīra laikā drīkst sevi pieteikt tikai vienam klubam. Kluba intereses drīkst aizstāvēt jebkurš Latvijā spēlējošs golferis, kas sevi pieteicis kādam no Latvijā esošajiem klubiem. Klubs piesaka dalībniekus līdz 27.08.2003. plkst. 17:00. Pieteikumā jānorāda golfera vārds, uzvārds un hcp.

  1. Kausa organizatori.

A/S NORD/LB Latvija

  1. Tiesāšana.

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš.

  1. Punktu skaitīšana.

Klubu rezultātus nosaka summējot katra kluba spēlētāju netto rezultātus, vienāda rezultāta gadījumā notiek pārspēle, ko veic no katra kluba izvirzītais 1 spēlētājs uz 9. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei”. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu.

Atsevišķas nominācijas ir klubiem, kuri labāk ir nospēlējuši bruto sitienu rezultātu.

  1. Apbalvošana.

Uzvarētājklubs saņem A/S NORD/LB Latvija ceļojošo golfa klubu kausu. Pirmās trīs vietas saņem piemiņas kausus. Labākais klubs sitienu vērtējumā saņem speciālu kausu un balvu no Inter-Rīga Canon.

Tradicionāli Viesturu golfa laukumam tiks izcīnītas Viesturu golfa kluba balvas par tuvāko sitienu 2.(11.) un 7.(16.) bedrītēs.

  1. Vieta un laiks.

Sacensības notiek 29.08.2003. plkst. 10:00 Viesturu golfa laukumā. Starts vienlaicīgi no visām bedrītēm.

 

 

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē