Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Šonedēļ Tullamore Dew un R.A.S.A. openi

Rudens tuvošanās vairs nav tikai kalendāra iegriba, taču gadalaiku maiņa nebūt nenozīmē, ka rudens ir iestājies arī Latvijas golfa dzīvē, jo tāpat kā vasarā, arī šīs nedēļas turnīru piedāvājums ir gana intriģējošs. Tāpēc tiem, kam kārojas pārmaiņas dabā vērot no golfa laukuma, to var paveikt arī sportiskā atmosfērā, sestdien un svētdien piedaloties divos turnīros. 

“Ozo Golf” sestdien piedāvā sacensties nu jau par tradicionālajām kļuvušajās “Tullamore Dew Open”  sacensībās, kur kā jau var noprast pēc to nosaukuma, goda vieta tiek ierādīta lielai golferu daļai tik tīkamajam viskijam. Pērn līdzīgās sacensībās par šī dzēriena trūkumu neviens nesūdzējās, un izņēmums diezin vai būs arī šis gads. 

“Tullamore Dew Open” sacensības notiks pēc stableford formāta, dalībniekus dalot divās HCP grupās (0-15 un 16-36). Pie balvām, kuras nodrošina “Allied Domecq” saņems katras grupas trīs labākie, savukārt pie “Tullamore Dew Open” kausiem tiks uzvarētāji HCP neto ieskaitē. Jāatgādina, ka šo sacensību rezultāti tiks vērtēti arī LGF reitinga ieskaitē. 

Dalības maksa katram dalībniekam ir pieci lati, un ar tikpat lielu naudas summu jārēķinās, ja pēc spēles dalībnieks “Ozo Golf” kluba restorānā vēlēsies baudīt pusdienas, un te vietā būtu atcerēties, ka alkoholiskie dzērieni bez uzkodām uz organismu var atstāt daudz lielāku postu... Pieteikties “Tullamore Dew Open” var līdz ceturtdienas plkst. 17., un potenciālajiem spēlētājiem jau tagad jāielāgo, ka sestdien starts tiks dots plkst. 9.00 no visām bedrītēm reizē (shot gun). 

Tie, kuriem viskijs nav tas tīkamākais dzēriens, taču vēlme izbaudīt sacensību gaisotni ir nepārvaram, svētdien droši var doties uz “Viesturiem”, kur notiks “R.A.S.A. Open” ar ne mazāk vērtīgām un prestižām balvām. 

Arī “Viesturos” kungi tiks dalīti divās HCP grupās (0-18 un 19-36), bet dāmas spēlēs vienā grupā. Uzvarētājus noteiks pēc HCP neto rezultātiem, taču pie speciālbalvas tiks arī labākā stroke rezultāta īpašnieks. Papildus balvas paredzētas par pirmo sitienu vistuvāk karodziņam 2. un 7.bedrītē, kā arī par tālāko izsitienu 5.bedrītē kungiem un 8.bedrītē dāmām.

“R.A.S.A. Open” var pieteikties vēlākais piektdien - plkst. 18. Spēlēšana būs divās grupās pēc izlozes rezultātiem.

 

Tullamore Dew Open

11. septembris, pulksten 9:00  

 Sacensību nolikums 

1. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

Tiesnesis – Jorgen Jarve. Sekretariāts – Ilze Ševele, Agnija Kapeļka. 

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2004. gada 11.septembrī. Sākums plkst. 9:00 no visām bedrītēm reizē saskaņā ar izlozi (shot gun). 

3. Dalībnieki

3.1              Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

3.2              Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.3              Spēlētāji ar 2004. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

3.4              Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 88 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa). 

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1       Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem un LGF sacensību nolikumu.

4.2              Sacensību formāts - Stableford. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai (trīs vai četri spēlētāji) ne vairāk kā 4,5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes. Ja vairāki spēlētāji pēc sitienu spēles dala pirmo vietu, tad uzvar tas, kas labāk veicis pēdējās deviņas (vai 6, vai 3) bedrītes.

4.3              Bumbiņu marķēšana obligāta. 

5. Pieteikšanās un izloze

5.1              Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2004. gada 9. septembrim plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

5.2              izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP, sadalot spēlētājus pa HCP grupām (0-15, 16-36).

5.3              izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2004. gada 9. septembrī plkst. 20:00 

6. Starta laiki

2004. gada 11. septembrī, pulksten 9.00. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. 

7. Dalības maksa

Dalības maksa Ls 5.00, green fee obligāts – Ls 25.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti. Pusdienu maksa – Ls 5.00, ko katrs dalībnieks pēc brīvas izvēles maksā pirms sacensībām kluba restorāna bārā. 

8. Balvas

Balvas sacensībām nodrošina Allied Domecq. Apbalvoti tiek trīs labākie spēlētāji, vērtējot katru HCP grupu (0-15 un 16-36) atsevišķi. Uzvarētāji HCP Netto ieskaitē saņem Tullamore Dew Open  kausus. 

R.A.S.A. Open 2004 

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks.

Sacensības notiek Golfa laukumā  Viesturi   12.09.2004.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Handikapu spēle ( Neto) 18 bedres. Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

2.4.Kungi spēlē divās grupās: 1.HCP 0 - 18  (Maksimālais dalībnieku skaits 32 )  2.HCP 19-36  (Maksimālais dalībnieku skaits 32 )

2.5. Dāmas spēlē vienā grupā: HCP 0 – 40    (Maksimālais dalībnieču skaits 24 )

2.6. Maksimālais dalībnieku skaits – 88.

2.7. Tee: Kungi – Dzeltenās, Dāmas – Sarkanās, Seniori ( no 55 gadiem ) – Zilās, Jaunieši ( līdz 12 gadiem ) – Zilās

2.8    Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei 15 minūtes.

 3.Vietu dalīšana

Handikapu spēle: ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko handikapu. Ja handikapi vienādi, tad izspēlē  “ pēkšņās nāves “ pārspēli .Pārspēle notiek uz 9.bedrītes, ja uzvarētājs nav noteikts pārspēle turpinās uz 9.bedrītes utt.

4.Starta laiks

4.1. Starts notiek divās grupās, saskaņā ar izlozi.

4.2. Katrs spēlētājs ir pats atbildīgs par ierašanos uz savu starta laiku un vietu. Reģistrācija ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta.

5.Pieteikšanās

Pieteikšanās sacensībām līdz 10.09.2004 pl.18.00.

6.Tiesāšana.

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās GK Viesturi sacensību komitejas locekļi.

7.Apbalvošana un Balvas no firmas  R.A.S.A. un Ko

Apbalvo-(Dāmas:1.-3.vieta, 0-40 Hcp)  (Kungi:1-3 vieta, Hcp 0-18) (Kungi:1-3 vieta, Hcp 19-36) 

Apbalvo tālāko sitienu dāmām – 8/17.bedrite,  kungiem – 5/14. bedrīte

Apbalvo tuvāko sitienu 2/11 un 7/16 bedrītes.

Firmas R.A.S.A. un Ko speciālas balvas   par labāko sitiena rezultātu (strok) kungam un dāmai.

8.Dalības maksa. 5.- Ls

 

 

Pēdējās izmaiņas , 07.09.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē