Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Ecco" noslēgums un komandu mači

Taisnība, ka sezonā ir bijis daudz turnīru, taču nedēļas nogalē gaidāmos mačus būs viegli atcerēties arī tālākā nākotnē kā pirmos pēc pārciestās zemestrīces. Iespēja iekļūt vēsturē vispirms būs sestdien “Ozo Golf” laukumā, kur risināsies “Ecco” tūres noslēguma Lielais fināls, bet dienu vēlāk “Viesturos” komandu cīņā kļūs zināmi Rudens kausa ieguvēji.

“Ecco” Lielajā finālā var startēt ikviens golferis neatkarīgi no tā, vai iepriekš kādā no “Open” turnīriem ir izdevies iekļūt kādā no tūres posma dalībnieku skaitā. Arī uz ieskaites punktiem pretendēs visi fināla dalībnieki. Jāņem arī vērā, ka finālā tāpat kā iepriekšējos posmos spēlēsana būs no tālākajiem tee.

Tūres līderim Dāvim Pukstam vēl jārēķinās, ka viņu var panākt Artūrs Krukovs, kuru no līdera šķir 16 punkti. Tikpat punktu atdala ceturtajā vietā esošo Mārtiņu Balodi no Viļa Krištopana, kurš patlaban ir trešais. Tā kā Lielais fināls bez intrigas nepaliks.

Laureāti varēs izvērtēt “Ecco” noderīgumu, jo pirmās vietas ieguvējs saņems dāvanu karti piecu apavu pāru vērtībā. Proporcionāli mazāks būs otrās un trešās vietas īpašnieku guvums. Ikvienam sacensību dalībniekam pavērsies iespēja visu turpmāko mūžu bez maksas saņemt “Ecco” apavus, tiesa, tikai tādā gadījumā, ja 13.bedrītē izdosies trāpīt ar vienu sitienu.

Turnīra rīkotāji sola arī citus pārsteigumus, taču cerība tos izbaudīt būšot tikai tiem, kuri sagaidīs apbalvošanas ceremoniju.

Svētdien “Viesturos” paredzētajam turnīram var pieteikties brīvi izvēlētas komandas, kurās ir pa diviem golferiem. Sacensībām ir izvēlēts scramble neto formāts.

“Ecco” Lielajam finālam pieteikšanās noslēgsies ceturtdien plkst. 17, bet Rudens kausam – piektdien plkst. 18.

Ecco Tour

Lielais fināls

25. septembris – plkst. 8:30

  1. Vadība

    Sacensības organizē ECCO un Ozo Golf Club. Tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja (galvenais tiesnesis – Jorgens Jarve).

  2. Laiks un vieta

    Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2004. gada 25. septembris. Sākums plkst. 8:30 no 1. bedrītes saskaņā ar izlozi un vietu kārtību ECCO Tour rangā.

  3. Dalībnieki

    1. Sacensības notiek vienā grupā.

    2. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

    3. Spēlētāji ar 2004. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

    4. Dalībnieku skaits neierobežots.

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem un LGF sacensību nolikumu.

4.2. Stroke jeb sitienu spēle, kas tiek ieskaitīta ECCO Tour sezonas rangā (sk. ECCO Tour nolikumu). HCP netto spēle - kopējā ieskaite. ECCO Tour ieskaitē, ja pirmā vieta pēc sitienu skaita un izcīnītajiem punktiem tiek dalīta, tad notiek pārspēle uz 18. bedrītes, līdz tiek noskaidrots uzvarētājs. ECCO Tour Lielā fināla ieskaitē (HCP netto), vienāda rezultāta gadījumā augstāk atrodas spēlētājs, kam zemāks HCP.

4.3. Sacensību laiks 1 spēlētāju grupai ne vairāk kā 4 stundas un 50 minūtes, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes. Ja spēlētāju grupa neievēro spēles grafiku, tad sacensību tiesnesis vai komiteja var piešķirt visai grupai papildus divus soda sitienus (katram spēlētājam). Spēlētāju grupa tiek divas reizes brīdināta un tikai pēc tam tiek sodīta (divi sitieni papildus katram). Ja spēlētāju grupa 18 bedrītes veic lēnāk nekā noteikts spēles grafikā, divi soda sitieni var tikt piemēroti bez brīdinājumiem.

4.4. Bumbiņu marķēšana obligāta.

4.5. Kungi spēlē no baltajām izsitienu vietām, dāmas no zilajām izsitienu vietām.

5. Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2004. gada 23. septembrim plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

5.2. Izloze notiek 2004. gada 16. septembrī no plkst.17:00 līdz 20:00.

6. Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa

Dalības maksa Ls 5.00, green fee obligāts – Ls 25.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti. Pusdienu maksa – Ls 5.00, ko katrs dalībnieks pēc brīvas izvēles maksā pirms sacensībām kluba restorāna bārā.

8. Balvas un sponsori

Balvas nodrošina ECCO un Ozo Golf Club. ECCO Tour galveno balvu – kausu saņem spēlētājs, kas sezonas laikā ir ieguvis visvairāk punktus, piedaloties ECCO Tour posmos. Uzvarētāju kausu saņem arī spēlētājs, kas ECCO Tour Lielajā finālā ir labākais pēc HCP Netto ieskaites.

Golfa Kluba Viesturi Rudens Kauss

Open

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2004.gada 26.septembrī.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Komandu sacensības ( 18 bedres.). Komandā ( 2 spēlētāji). Labākais Hcp 70% Sliktākais Hcp 30%

2.3. Spēles formāts ( Scremble Neto )

2.4. Tee: Kungi – Dzeltenās, Dāmas – Sarkanās, Senjori ( no 55 gadiem ) – Zilās, Jaunieši ( līdz 12 gadiem ) - Zilās

3.Vietu dalīšana

Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvar komanda ar zemāko HCP. Ja HCP vienādi notiek “pēkšņās nāves“ pārspēle .Pārspēle notiek 9.bedritē, ja uzvarētājs nav noteikts, pārspēlē tiek atkārtota.

4.Starta laiks

Starts saskaņā ar izlozi. Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

5.Pieteikšanās

Pieteikšanās sacensībām līdz 24.septembrim plkst.18.00. tel. 6444390

6.Tiesāšana

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās GK Viesturi sacensību komitejas locekļi.

7.Dalības maksa

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 5.-Ls.

Sacensību orgkomiteja.

Pēdējās izmaiņas , 21.09.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē