Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Mediju kausi Šļūkam un Kaminskai

Neraugoties uz pagalam nepateicīgajiem laika apstākļiem, otrdien “Viesturos” noslēdzās “RKT-Publicitātes” Mediju kausa izcīņa, kur kungu konkurencē pirmo reizi uzvarēja “Latvijas Avīzes” karikatūrists Gatis Šļūka, bet dāmām joprojām nepārspēta palika žurnāla “Euro Auto” redaktore Iveta Kaminska.

Šļūka šosezon jau vairākkārt bija apliecinājis, ka spēj sasniegt augstus rezultātus, un arī nemitīgais lietus viņam neliedza finišēt ar 94 sitieniem. Par vienu sitienu vairāk stroke ieskaitē bija Matīsam Veidem no “Eiro Auto”, bet trešo vietu dalīja Jānis Jarāns un Ēriks Kundziņš ar 97 sitieniem. Turnīra sponsoru interešu labad trešās vietas vienīgā īpašnieka noteikšanā notika pārspēle uz 9.bedrītes grīna, kur pārāks izrādījās Kundziņš.

Lietus aprima tikai uz apbalvošanas ceremoniju, kurā galvenās balvas – 1000 eiro atlaidi “Mazda 6” iegādei – saņēma Šļūka un Kaminska. Daudzu atbalstītāju piesaistīšana ļāva pie dažādām veicināšanas balvām tikt ne tikai laureātiem, bet arī visiem sacensību dalībniekiem. Neraugoties uz lietu, turnīrs pulcēja 19 kungus un trīs apņēmīgas dāmas.

Dāmu konkurencē aiz godalgoto trijnieka nevienai nenācās palikt, taču intriga cīņā par uzvaru bija. Pēc pirmajām deviņām bedrītēm četru sitienu pārsvars pār Kaminsku bija Ievai Bērziņai. Var tikai minēt, kas būtu sekojis, ja laika ziņu meitene nebūtu atskārtusi, ka pazaudējusi sava auto atslēgas. Pēc mačiem zudušās lietas gan atradās citam spēlētājam piederošā identiska paskata golfa somā. Kaminskai uzvarēt ļāva 110 sitieni.

Pērn Mediju kausu guvušais “Sporta Avīzes” žurnālists Ingmārs Jurisons dalīja piekto vietu ar 98 sitieniem. Apbalvošanas laikā viņš atgādināja, ka vēl pirms gada ar gandrīz tādu pašu rezultātu (97) pietika uzvarai. Tātad Mediju golfa klubā ir izauguši spēcīgi konkurenti, rezumēja Jurisons.

Līdz ar Mediju kausa izcīņu kļuva zināmi uzvarētāji Mediju līgā, lai gan līdz sezonas noslēgumam ir atlicis vēl viens posms. Kungu konkurencē vairs nav apsteidzams Jarāns, kura vienīgais atlikušais sāncensis cīņā par 1.vietu Jānis Janševics otrdien nevarēja startēt. Savukārt dāmām čempiones kausu nodrošināja Kaminska, kura ir Mediju kausa īpašniece kopš 2002.gada.

Pēdējās izmaiņas , 22.09.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē