Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Mūziķiem golfs ierasta lieta

Līdz šim nepieredzēti liels skaits popmūziķu, ierakstu kompāniju un mediju pārstāvju „Viesturos” sacentās par „Siemens golfa kausu” - gandrīz pieci desmiti dalībnieku otrdien spēlēja turnīrā, kas pārmantojis LNT „Mūzikas video” golfa pasākuma tradīcijas. Šādas sacensības notika trešo gadu pēc kārtas, ļaujot katram dalībniekam sev vēlamajās proporcijās apvienot sportisku azartu ar patīkamu izklaidi.

 

Arī šogad spēlēja vairums Latvijas populāro mūziķu, tai skaitā Lauris Reiniks, Mārtiņš Freimanis, Gunārs Kalniņš u.c., kuri turnīrā piedalās jau kopš pirmās tā rīkošanas reizes. Tāpat lielu atsaucību izrādīja jauni spēlēt gribētāji – Gvido Linga, Detlefs, Nicol, Aisha, Lily, Dons, kā arī grupu „Tumsa”, „Autobuss debesīs”, „Līvi”, „Fors”, „Device”, „Finx” un „Forte” mūziķi.

 

Tāpat kā iepriekšējos gados, mūziķi laukumā devās kopā ar žurnālistiem no Mediju golfa kluba. „Siemens golfa kauss” tika izcīnīts, izspēlējot 9 bedrītes, pēc „labākās bumbiņas” principa, kas deva iespēju palīdzēt komandu dalībniekiem, kuri vēl ir šīs spēles apgūšanas sākuma stadijā.

 

Pēc piecu stundu ilgas cīņas ar vienādu punktu skaitu (43 sitieni) spēli beidza divas komandas. Lai noskaidrotu pirmās vietas ieguvēju, notika pārspēle, un ripināšanas sacensībās uzvaru ieguva komanda, kuras sastāvā spēlēja Mārtiņš Freimanis no grupas „Tumsa”, Elita Mīlgrāve no ierakstu kompānijas „Mikrofona Ieraksti”, Igors Linga no „Mūzikas Video” un Kristians Rozenvalds no sabiedrisko attiecību centra „RKT Publicitāte”. Otro vietu izcīnīja Jānis Pinkulis ("Sporta Avīze"), Marats Ogļzņevs (grupa "Device"), dziedātāja Lily un Normunds Kalniņš (grupa "Tumsa").

 

Arī par trešo vietu notika pārspēle, kurā uzvarēja Ivo Krumholca (Latvijas Radio), Gvido Lingas un Reinera ("Finx") apvienotā komanda, atstājot aiz sevis Ēriku Kundziņu, Lieni Kokinu („Tumsa”), Mārtiņu Matisonu („Device”) un Tatjanu Maļcevu („Fors”). Abas šīs komandas deviņu bedrīšu laukumu izgāja ar 44 sitieniem.

 

Visas godalgotās komandas saņēma jau tradicionāla dizaina balvu - golfa bumbiņu kompaktdiskā, kā arī izdevniecības "Jumava" grāmatas. Par turnīra mobilāko spēlētāju atzina sacensību veterānu Reiniku, kurš no "Siemens" saņēma speciālbalvu - mobilo tālruni.

 

Pirms trīs gadiem producentu kompānija „Mūzikas Video” kļuva par mūziķu golfa sacensību iniciatoru un vienlaicīgi arī organizētāju, tāpēc sacensību nosaukums bija „LNT Mūzikas Video golfa kauss”. Taču šogad turnīrs tika pārdēvēts tā galvenā atbalstītāja un sponsora vārdā, kļūstot par „Siemens golfa kausu”.

 

Apbalvošanas ceremonija šoreiz notika restorānā „Septiņi gudrie bambusu birzī”, kur visi dalībnieki tika aicināti ieturēt garšīgas vakariņas. Godalgoto vietu ieguvējiem bija iespēja vakariņot pie galdiņiem ar ugunspodiem, uz kuriem uzvarētāji paši sev varēja pagatavot Malaizijas eksotiskās delikateses.

 

Pērn, neraugoties uz lietaino laiku, par mūziķu golfa kausu cīnījās vairāk kā 20 dalībnieku, taču šoreiz tika sasniegti jauni aktivitātes rekordi. Tieši „Mūzikas Video” golfa turnīrā pirms diviem gadiem tapa ideja izveidot trio "F.L.Y.". Freimanis un Reiniks 2003.gada turnīra noslēgumā par to īpaši pateicās LNT “Mūzikas Video” veidotājiem, pasniedzot balvu, kurā iemontēta golfa bumbiņa, ar kuru mūziķi tajā dienā bija spēlējuši.

 

Organizatori turnīrā notikušo fiksēja arī bildēs http://www.plume.lv/gallery/mvgolfs04

""Siemens" golfa kauss" (28.09.2004.)

Kristians Rozenvalds, Elita Milgrāve, Igors Linda, Mārtiņš Freimanis

43

7

4

5

4

5

5

4

5

4

Jānis Pinkulis, Marats Ogļezņevs, Linda Kalniņa, Normunds

43

5

4

4

5

6

4

4

6

5

Ivo Krumholcs, Reiners, Gvido Linga

44

4

4

6

5

6

5

2

7

5

Ēriks Kundziņš, Tatjana Maļceva, Liene Kokina, Mārtiņš Matisons

44

6

3

6

5

6

4

4

5

5

Kristaps Baņķis, Detlefs, Armands Neimanis, Viesturs Frišenbrūders

44

4

2

7

5

6

4

4

6

6

Andis Eglītis, RolandsRadionovs, Jānis Viduskalns

45

5

4

6

4

7

5

4

5

5

Matīss Veide, Jānis Kļaviņš, Gatis Auziņš, Kristians Rengards

45

4

4

7

4

7

4

4

6

5

Gatis Šļūka, Dons, Nikola, Lauris Reiniks

46

5

4

6

5

7

5

5

4

5

Māris Plūme, Dace Paula, Gunārs Kalniņš, Aisha

47

5

4

6

4

6

6

4

6

6

Iveta Kaminska, Gunārs Meijers, Mārcis Auziņš, Andris

49

5

5

10

5

6

4

4

4

6

Arnis Kursītis, Zaviļeiskis, K.Liepiņa, Evija Linga

50

7

4

6

6

8

5

4

5

5

Pēdējās izmaiņas , 29.09.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē