Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Lielākās balvas Pētersonam un Lazdinim

Golfa kluba “Viesturi” prezidents Gunārs Pīlādzis dienu pēc personiskās jubilejas bija parūpējies, lai svētku sajūtas pietiekamā daudzumā tiktu arī citiem kuplā skaitā startējušajiem sacensību dalībniekiem. Taču visgandarītākie pēc GK “Viesturi” Prezidenta kausa izcīņas varēja justies Tālivaldis Pētersons un Daris Lazdinis, kam viena sitiena pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem ļāva iegūt galveno balvu, un arī papildināt garderobi ar karaliskiem aksesuāriem.

Pēc pirmajām deviņām bedrītēm Pētersons un Lazdinis bija trešie, vienu sitienu zaudējot Leham Luginskim/Mārim Gulānam un Laurai Jansonei/Sandrai Opitei. Toties otrajā aplī Pētersons un Lazdinis nospēlēja bez bugijiem, un uz divu bērdiju rēķina deviņas bedrītes veica ar 33 sitieniem. Ar summā izdarītajiem 69 sitieniem pietika, lai visus konkurentus atstātu aiz sevis.

Savukārt otrās vietas ieguvēju noteikšanā ar 18 bedrīšu izspēli izrādījās par maz. Gan Luginskis/Gulāns, gan Jansone/Opite finišēja ar 70 sitieniem, un sekoja “ātrā nāve” pārspēlē 9.bedrītē. Izšķirošs izrādījās Luginska izcils ripinājums, kas ļāva kungu duetam tikt otrajā vietā, bet dāmas šoreiz palika trešās.

GK “Viesturi” prezidenta balvas izcīņa apliecināja, ka, lai tiktu pie galvenajām balvām, jābūt gataviem nospēlēt ne sliktāk par laukuma PAR. Vismaz komandu cīņā scramble formātā jau nu noteikti.

Otrajā aplī otro labāko rezultātu (34) sasniedza jaunie Dāvis Puksts un Dārta Buša, tomēr ne tik veiksmīga spēle pirmajās deviņās bedrītēs viņus ar 71 sitienu atstāja 4.vietā. Iespējams, tikt pie labiem rezultātiem palīdzēja saulainā rudens diena, kas nebūt neliecināja par drīzo sacensību sezonas noslēgumu, kā arī Pīlādža kunga sarūpētie pitstopi.

Visi laureāti saņēma kārtīgus kausus, bet uzvarētāji turpmāk varēs justies vismaz nedaudz piederīgi Anglijas karaliskajai ģimenei, jo pirmās vietas ieguvējiem tika “Bogner” cepures. Tieši šai firmai ir uzticēts piegādāt golfa ekipējumu Apvienotās Karalistes karaliskajam namam.

Savukārt “Bogner” golfa soma par tuvāko izsitienu karodziņam 7./16. bedrītē tika Gulānam. Valdis Liepiņš 37 komandu konkurencē bija precīzākais, sākot spēli 2./11. bedrītē.

“Viesturos” cer, ka ne mazāk jauks būs golfa laukuma sezonas noslēguma turnīrs 16.oktobrī, un sinoptiķu teiktais par salu un sniegu oktobra beigās ir tikai aicinājums golferiem biežāk būt redzamiem laukumā arī pirms tam.

Pēdējās izmaiņas , 04.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē