Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Taigers apgredzenots

Romantiskās noskaņās Barbadosas salā notikušā ceremonijā Tiger Woods kļuva par precētu vīru, mijot gredzenus ar zviedru modeli Elin Nordegren. Otrdien vakarā “Sandy Lane Golf Resort” nosvinētās 28 gadus vecās golfa leģendas un par četriem gadiem jaunākās līgavas kāzas izmaksājušas divus miljonus dolāru.

Woods kāzu svinību mērogs neatstāja vietu šaubām, ka viņš kļūs par pirmo sportistu – miljardieri. Astoņu “Major” turnīru uzvarētājs uz nedēļu noīrēja pieczvaigžņu kūrortu un tā trīs golfa laukumus. Izcilākie no “Sandy Lane Golf Resort” 110 numuriem maksā 9000 dolārus dienā. Kāzās bija ap 150 viesu, kuru ērtībām kalpoja arī 57 miljonu dolāru vērtā 150 pēdu jahta “Privacy”. Uzskata, ka tieši uz šīs jahtas, kas noīrēta uz divām nedēļām, jaunais pāris pavadīs medusmēnesi.

Pēc “London Daily Telegraph” ziņām kāzinieku vidū bijuši arī “Microsoft” impērijas valdnieks Bill Gates un NBA basketbola leģenda Michael Jordan. Bija arī padomāts, lai viesiem nekā netrūktu. Piemēram, no Londonas ieradusies frizieru brigāde. Savukārt neliela drošībnieku armija tuvējā apkārtnē rūpējās, lai ziņkārīgie un paparaci paliktu drošā attālumā.

Kāzu galds bija klāts golfa laukumā izvietotā milzu nojumē, piedāvājot mielastā gan lidojošās zivis un garneļu kokteili, gan izmeklētu šampanieti. Turklāt Woods sevi uzskata par budisma piekritēju, tādēļ lūdzis, lai kāzas būtu pēc iespējas vienkāršākas.

Woods, kurš daudzuprāt ir labākais golferis kopš Jack Nicklaus laikiem, ar Nordegren iepazinās pirms trijiem gadiem, kad politiķa meita bija zviedru golfa profesionāļa Jesper Parnevik bērnu aukle. Bildinājumu Nordegren sagaidīja pirms 10 mēnešiem Dienvidāfrikā, un pāris līdz šim lielākoties dzīvoja Kalifornijā un Floridā.

Iespējams, ka Woods jūtas laimīgs kā jaunais vīrs, taču viņa karjera golfā pašlaik nešķiet tik rožaina kā iepriekš. Pagājušajā nedēļā Woods Īrijā “WGC- American Express Championship” ierindojās 9.vietā, un pirmo reizi piecu gadu laikā noslīdēja uz 3.pozīciju pasaules rangā. Uz otro vietu pakāpās “WGC- American Express Championship” uzvarētājs Ernie Els.

Pēdējās izmaiņas , 06.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē