Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" cer uz labu finišu

Stindzinošās naktis liek nedaudz bažīties par golfa sezonas atlikušās daļas ilgumu, taču "Viesturos" ir pārliecināti, ka nepatīkamāku pārsteigumu tik drīz nebūs, un sestdien varēs godam aizvadīt sezonas noslēguma sacensības. Golferiem vēloties uzspēlēt šogad pēdējā turnīrā, vakantās vietas tika naski aizpildītas, un sacensību nolikumā minētais punkts par pieteikšanās termiņu vairs ir tikai sekošana formālām prasībām.

Turnīra starts shotgun formātā provizoriski ir paredzēts plkst. 10, taču savas korekcijas var ieviest sala kniebieni, tādēļ komandām jābūt gatavām uz tee doties arī vēlāk.

No pirmdienas (18.oktobra) uz "Viesturu" treniņlaukumu varēs doties tikai pastaigā, jo tas jau gatavosies ziemas miegam. Iespējamas izmaiņas arī lielā laukuma darbā, tādēļ pirms došanās spēlēt būtu ieteicams sazināties ar pro shop (t.6444390), lai izvairītos no vilšanās.

"Viesturos" cer, ka vismaz oktobris golferiem būs pietiekami labvēlīgs, lai vēl nebūtu jādomā par nūju ieziemošanu, vai pārcelšanos uz siltākām zemēm. Optimismu vieš pērnā gada pieredze, kad nepacietīgākie un uzņēmīgākie "Viesturos" spēlēja pat decembrī.

Golfa laukuma  Viesturi sezonas noslēguma Kauss
Open

 
 SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks
Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2004.gada 16.oktobrī.
2.Sacensību formāts un noteikumi
2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.
2.2. Komandu sacensības ( 18 bedres.). Komandā ( 2 spēlētāji). Labākais Hcp 60% Sliktākais Hcp 40%
2.3. Spēles formāts ( Scremble Neto )
2.4. Tee: Kungi – Dzeltenās, Dāmas – Sarkanās, Senjori ( no 55 gadiem ) – Zilās, Jaunieši ( līdz 12 gadiem ) - Zilās
 3.Vietu dalīšana
 Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvar komanda ar zemāko HCP. Ja HCP vienādi notiek “pēkšņās nāves“ pārspēle .Pārspēle notiek 9.bedritē, ja uzvarētājs nav noteikts, pārspēlē tiek atkārtota.
4.Starta laiks
Starts saskaņā ar izlozi. Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.
5.Pieteikšanās
Pieteikšanās sacensībām līdz 14.oktobrim plkst.18.00. tel. 6444390
6.Tiesāšana
Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās GK Viesturi sacensību komitejas locekļi.
7.Dalības maksa
Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 5.-Ls.

Sacensību orgkomiteja.

Pēdējās izmaiņas , 14.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē