Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kristu Puisīti gaida Honkongā

Uzvara Eiropas junioru tūres (EJGT) kopvērtējumā savā vecuma grupā Kristai Puisītei ir nesusi solītos augļus – jaunā golfere saņēmusi uzaicinājumu nākamgad janvārī Honkongā piedalīties “Faldo Series International Trophy” turnīrā. Iespēju spēlēt “Hong Kong Open” norises vietā nopelnīja seši dažāda vecuma EJGT veiksmīgākie dalībnieki, un, kā atzina U-15 vecuma grupas uzvarētājas tēvs Aldis Puisītis, “izskatās, ka Krista piedalīsies”.

Golfa leģendas Nick Faldo rīkotā jauniešu sacensību sērija šogad pirmo reizi pārkāpa Vecā kontinenta robežas, un pēc Britu salās notikušās Eiropas tūres noslēguma labākie ir ielūgti spēlēt prestižajā “Hong Kong Golf Club” laukumā Fanliņā.

No Baltijas valstīm Krista nebūs vienīgā, kura iepazīs golfu ar ķīniešu kolorītu, jo uz Honkongu vēl ir ielūgts U-15 uzvarētājs zēnu konkurencē igaunis Mark Suursalu.

Meitas sasniegumi arī neatstās manāmas pēdas Puisīšu ģimenes budžetā - “Faldo Series” rīkotāji segs visus izdevumus, kas saistīti ar jauno golferu uzturēšanos Honkongā un līdzdalību 17.-21.janvārī paredzētajā turnīrā. Savukārt EJGT uzņemas tēriņus par lidojumu uz Āziju.

Turnīra rīkotāji norāda, ka “Faldo Series International Trophy” piedalīsies 50 no pasaulē labākajiem jaunajiem golferiem, kuri vēl nav sasnieguši 21 gada vecumu. Sacensībās būs pārstāvētas Britu salas un pārējā Eiropa, kā arī uzlecošās zvaigznes no Āzijas un citām pasaules valstīm.

“Faldo Series International Trophy” organizēšanā līdzdarbojas Honkongas golfa asociācija, un turnīru atbalsta gan Sentendrjūsas “Royal and Ancient Golf Club”, gan PGA Eiropas tūre.

Lai gan nopietnās sacensībās rezultāts vienmēr ir svarīgs, šoreiz nozīmīgāka var izrādīties cita pieredze. Turnīru uzņems pats Faldo, kurš sola pavadīt laiku ar jaunajiem spēlētājiem, un neturēt sveci zem 28 gados augstākā līmeņa profesionāļa statusā uzkrātā pūra.

Pasākums ilgs piecas dienas. Sacensībās būs jāizspēlē 36 bedrītes, taču nav paredzams, ka jauniešiem būs daudz brīva laika. Organizatori sola rīkot “Faldo Series” tradicionālos seminārus, kuros gan pats Faldo, gan viņa pieaicinātie speciālisti pievērsīsies dažādām tēmām no spēles tehnikas un golfa etiķetes līdz pareizam uzturam.

Pēdējās izmaiņas , 02.11.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē