Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Montgomerie un Woods izklaidē korejiešus

Atstājis jauno sievu mājās, Tiger Woods devās uz Dienvidkoreju, kur kopā ar Colin Montgomerie un divām vietējām golfa slavenībām svētdien aizvadīja “skins” paraugspēli. Neraugoties uz lietaino laiku, Woods stāstīja, ka ar visu ir apmierināts, taču uzvara bijušajam pasaules rangu līderim arī šoreiz gāja secen.

Uzvaru “skins” spēlē, kas ir match-play formāta paveids, guva Montgomerie, nopelnot 75 000 dolāru. Skots Džedžu “Raon Country Club” laukumā ieguva deviņas “skins”, bet Woods par piecām “skins” pienācās 51 000 dolāru. Tikpat daudz nopelnīja arī dienvidkorejietis K.J.Choi, savukārt vienīgā dāma trīs kungu konkurencē Se Ri Pak, kas sāncenšiem krietni zaudēja distances ziņā, palika tukšā.

Tiesa, dolāru dalīšanai spēles laukumā bija simboliska nozīme, jo visa prēmiju nauda tika ziedota labdarībai. Tas gan nenozīmē, ka Woods uz līdz šim sev svešo zemi bija devies tikai ziņkāres dzīts - par mūžā pirmo vizīti Korejā bijušais pasaules rangu līderis saņēma 1,5 miljonu dolāru honorāru. Viņa pienākums vēl bija uzspēlēt ar korejiešu slavenībām Pro-Am turnīrā un novadīt treniņstundu amatieriem, kuri bija gatavi izpildīt organizatoru prasības, lai nelaistu garām šādu iespēju.

Arī Montgomerie Korejā viesojās pirmo reizi, taču “savas sienas” viņam, iespējams, palīdzēja. Montgomerie izteica gandarījumu, ka var uzspēlēt ar Woods “Raon Country Club”, kura dizainu viņš pats radījis.

Pārāk nopietni ‘skins’ spēli Woods gan neuztvēra, jo kedija pienākumus bija uzticējis sporta mārketinga kompānijas IMG vecākajam viceprezidentam Mark Steinberg.

Šonedēļ Woods spēlēs Japānā “Dunlop Phoenix” turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 15.11.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē