Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Singh nopelnus atzīmē ar ordeni

Pasaules rangu līdera troni pārņēmušā Vijay Singh nopelni nav palikuši nepamanīti viņa dzimtenē - gada nogalē golferis saņēma vienu no augstākajiem valsts apbalvojumiem, kļūstot par Fidži ordeņa kavalieri. Apbalvojuma piešķīrēji netaupīja krāšņus epitetus, cildinot Singh par viņa devumu visai cilvēcei.

Lai gan Singh joprojām ir Fidži PGA biedrs, viņš lielākoties dzīvo Floridā, un kopš pievienošanās US PGA tūrei 1993.gadā tikai retumis ierodas dzimtenē. Ordeni 41 gadu vecajam Singh kā vienam no deviņiem apbalvotajiem piešķīra par "izcilu ieguldījumu un visaugstākajiem nopelniem kalpošanā Fidži un cilvēcei kopumā".

Indiešu izcelsmes golferis ordeņa pasniegšanas ceremonijā gan neesot piedalījies, vēlreiz apliecinot, ka atšķirībā no iepriekš 264 nedēļas valdījušā rangu līdera Tiger Woods labprātāk izvairās no masu mediju uzmanības.

Singh cer, ka jaunajā gadā viņam veiksies vēl labāk, ja izdosies uzlabot rezultātus ripināšanā. "Es neesmu slikts ripinātājs, taču es neesmu arī lielisks ripinātājs. Izcili ripinātāji gūst vairāk uzvaru turnīros," sezonu rezumēja Singh.

Lai gan Singh joprojām ieņem pirmo vietu rangu tabulā, daudzi apskatnieki par labāko golferi joprojām uzskata 29 gadus veco Woods. Par Singh nopelnu uzskata to, ka augstākā līmeņa profesionāļu sacensības vairs nav viena aktiera teātris. Lielākā daļa golfa speciālistu ir pārliecināti - 2005.gadā galvenās lomas uz golfa skatuves būs trim aktieriem - Woods, Singh un Ernie Els.

Singh apzinās, ka daudzi viņa panākumos joprojām saskata pārāk lielu veiksmes piedevu, atzina golfera fiziskās sagatavotības treneris Joey Diovisalvi.

Pēdējās izmaiņas , 04.01.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē