Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Rotmistrovai paveicas

Pagājušajā gadā Krievija lepojās ar savu vienīgo profesionāli Uļjanu Rotmistrovu, kura tika pie spēlēšanas Eiropas dāmu tūrē. Taču debijas gads Rotmistrovai nebija tik izcils, lai saglabātu profesionāles karti uz 2005.gadu. Rudenī nepaveicās arī kvalifikācijas turnīrā, toties īpašu pretimnākšanu viņai vēlāk izrādīja tūres organizatori.

Oficiālā versija liecina, ka 20 gadu vecajai Rotmistrovai vietu “Ladies European Tour” šogad piešķīra par visas karjeras laikā gūtajiem panākumiem prēmiju naudas pelnīšanā.

Taču pat Krievijas golfā atzīst, ka tas ir tikai papīrītis pavisam citai konfektei, jo Rotmistrovas guvums profesionāles statusā ir necili 1188 eiro.

Tūres vadība visdrīzāk novērtēja to, ka Rotmistrova ir vienīgā, kam Krievijā izdevies iekļūt profesionāļu tūrē. Acīmredzot “Ladies European Tour” izlēma, ka krieviete šajā sacensību sērijā ir nepieciešamāka par kādas citas plašāk pārstāvētas vai mazākas valsts spēlētāju.

Profesionālas tūres spēlētāja kartiņu līdz Rotmistrovai nebija izdevies iegūt nevienam Krievijas golferim ne kungu, ne dāmu konkurencē.

Ne tik sen Rotmistrova savu meistarību rādīja Latvijā. 2002. gadā viņa uzvarēja "Latvian Open", bet pērn Latvijā prestižākajā amatieru turnīrā dāmu konkurencē pārliecinoši labākā bija viņas jaunākā māsa Gaļina Rotmistrova.

Pēdējās izmaiņas , 09.02.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē