Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laiks treniņiem

Žilbinošā saule mudina padomāt, vai golfa nūjas ir pietiekami sapucētas, lai jau tuvākajā laikā tās varētu likt lietā. Ja ar spēlēšanu vēl kāds brīdis būs jāpaciešas, tad treniņu sezona sāksies jau šonedēļ. Ja vien nesasnigs jaunas kupenas, “Ozo Golf Club” jau piektdien būs iespējams iemēģināt treniņlaukumu.

Teorētiski, protams, jārēķinās, ka laika apstākļi vēl paspēs sagādāt nepatīkamus pārsteigumus. Taču jācer, ka iekavējies pavasaris reiz beigs pārbaudīt golferu nervu sistēmas stabilitāti, un ilgi gaidītā sezona beidzot varēs sākties.

Bagātīgie sniega krājumi tik drīz neizsīkst “Viesturos”, kur saulei vēl joprojām ir daudz darba. Tādēļ arī precīzāki laukuma darbības uzsākšanas termiņi vēl netiek nosaukti. Vēlāk šonedēļ būs skaidrs, kad beidzot vismaz varēs izvingrināt kaulus treniņlaukumā. Iespējams, tas notiks jau nedēļas nogalē.

Par spēlēšanu “Viesturos” pagaidām var tikai zīlēt, taču 16.aprīlī paredzētais turnīrs pagaidām nav noņemts no dienaskārtības. Kopīgiem spēkiem īstais golfa pavasaris beidzot būs sagaidīts!

Golfs.lv piedāvā atbildēt uz nedēļas jautājumu, lai redzētu, kas jaunajā sezonā golferiem šķiet vissvarīgākais.

Pēdējās izmaiņas , 04.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē