Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Juniores sāk Spānijā

Kamēr pašu mājās sezonas sākums vēl aiz ausīm pievelkams, Laura Jansone un Krista Puisīte jau ir Malagā, lai cīnītos Spānijas starptautiskajā čempionātā juniorēm. Otrdien vēl ir laiks treniņiem, bet rīt jau jāizspēlē pirmā kārta.

Turnīra pirmajās divās dienās "La Cala Resort" laukumā būs sitienu spēle. Pēc 36 bedrītēs sasniegtajiem rezultātiem noteiks 16 labākās golferes, kuras divu nākamo dienu laikā noskaidros uzvarētāju match-play formātā. Vēl 16 nākamās labākās spēlētājas match-play spēlē cīnīsies par gandarījuma balvu. Ja veiksies, tad var cerēt, ka kāda no Latvijas spēlētājām aizsniegsies līdz vietai otrajā sešpadsmitniekā.

Konkurence turnīrā izskatās visai iespaidīga. No startam pieteiktajiem teju astoņiem desmitiem dalībnieču Jansone pēc handihapa (3,5) ir viducī, bet Puisīte (5,8) - tuvāk saraksta noslēgumam. 15 spēlētājām handikaps ir ar mīnusa zīmi, savukārt vēl septiņām tas nepārsniedz vieninieku.

Papildus cīņa ritēs par Nāciju kausu, ko pasniegs Spānijas Karaliskā golfa federācija. Katrā komandā var būt divas vai trīs spēlētājas. Komandas rezultātā summēs turnīra pirmajās divās dienās divu labāko (vai vienīgo) spēlētāju sasniegtos rezultātus.

Startam ir pieteiktas 12 valstu golferes, tiesa, Čehiju, Franciju, Kanādu un Angliju pārstāv pa vienai spēlētājai. Divas dalībnieces ir Latvijai un Zviedrijai, bet plašāk pārstāvētas ir Beļģija, Somija, Portugāle, Velsa, Skotija un, protams, Spānija. Vērtējot pēc dalībnieču handikapiem, galvenās pretendentes uz uzvaru varētu būt spānietes un Zviedrijas juniores.

Individuālajā vērtējumā balvas tiks spēlētājām, kuras aizkļūs vismaz līdz match-play pusfinālam, kā arī gandarījuma turnīra uzvarētājai. Golfs.lv novēl Latvijas juniorēm veiksmīgu startu, kas ieliktu labu pamatu turpmākajiem sezonas mačiem!

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē