Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņi mostas

Līdz ar maijmēneša iestāšanos sāksies sacensību sezona Igaunijā, kur klimatisko apstākļu dēļ golferiem jārēķinās ar garāku ziemas dīkstāvi. Ilgi gaidīts un nozīmīgs notikums kaimiņiem šosezon būs jaunā "Estonian Golf & Country Club" (EGCC) atklāšana, kas paredzēta 28.maijā.

"Estonian Golf & Country Club" atrodas jūras piekrastes zonā pārdesmit kilometru uz austrumiem no Tallinas, un tā atklāšanas dienā paredzēts aizvadīt arī turnīru. Tiesa, maija beigās Joelahtmē varēs sākt spēlēt tikai 9 bedrīšu "South Course", bet par 18 bedrīšu "Championship Course" pabeigšanas laiku laukuma īpašnieki pagaidām nesteidz stāstīt.

Uz atklāšanas dienu paredzēts pabeigt arī kluba mājas būvi un pamatīga lieluma treniņlaukumu ar čipošanas un ripināšanas grīniem. Treniņlaukums vienlaicīgi spēšot uzņemt 50 golferu. Green fee par 18 bedrīšu izspēli links tipa 9 bedrīšu laukumā ir 610 kronu (ap 28 latiem).

PGA Eiropas tūres laukuma statusu saņēmušais EGGC turnīros šogad plāno uzņemt pa 64 spēlētājiem, un pieteikšanās sacensībām sāksies maijā. Laukuma saimnieki neslēpj, ka ne jau no pašmāju spēlētājiem vien viņi cerētu pārtikt, tādēļ agrāk šogad piedalījās dažādos pasākumos Somijā, reklamējot EGGC iespējas.

Svētdien pirmās sacensības būs Latvijas golferiem labāk pazīstamajā "Tallinn Golf Club" (TGC) laukumā Nītvaljā. Tur no 28. līdz 31.jūlijam notiks "Estonian Open".

Lai spēlētu Nītvaljā, šosezon jārēķinās ar 705 kronu (ap 30 latu) green fee no pirmdienas līdz trešdienai, vai ar 780 kronām (ap 35 latiem) citā laikā.

Vairāk par: EEGC - http://www.egcc.ee TGC - http://www.egk-golf.ee

Pēdējās izmaiņas , 29.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē