Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņu "Mercedes"

Pēc šosezon pirmā stroke turnīra "Ozo Golf Club" krietni varētu būt augusi igauņu pašapziņa - pirmās piecas vietas "Domenikss/Mercedes Open" kungu konkurencē tika mūsu ziemeļu kaimiņiem. Nospēlējot zem PAR, ar 69 sitieniem uzvaru svinēja Paul Pohi. Trijniekā iekļuva arī Mait Schmidt un Mark Suursalu, bet labākie no latviešiem dalīja sesto vietu. Dāmu konkurencē nepārspēta palika Laura Jansone.

Spēcīgākajā HCP grupā četri pašmāju golferi - Kārlis Broders, Vilis Krištopans, Dāvis Puksts un Tālivaldis Pētersons nospēlēja ar 78 sitieniem, tomēr šoreiz ar to pietika tikai dalītai 6.vietai. Tuvu līderiem bija arī Rob Svedberg, taču septītnieks pēdējā bedrītē viņu atstāja aiz labāko desmitnieka. LGF punktu reitingā Svedberg joprojām ir vadībā.

Dāmu konkurencē Jansonei uzvaru un līderes vietu reitingā nodrošināja 74 sitieni. Junioru izlases spēlētāju dominējošo lomu apliecināja arī uzvarētājas tuvākās konkurentes - ar 78 sitieniem otro vietu dalīja māsas Krista un Māra Puisītes, kā arī Anete Indulēna. Ja citas meitenes nospēlēja tuvu savam handikapam, tad Māra Puisīte apliecināja, ka pieredzējušākajām spēlētājām ar viņu būs nopietni jārēķinās.

Otrajā HCP grupā kungiem ar 83 sitieniem uzvarēja Mārtiņš Pukše, par septiņiem sitieniem apsteidzot savu tuvāko konkurentu Mārci Broderu.

Labākos noteica arī HCP neto vērtējumā, turklāt pēc rezultātiem tieši šajā ieskaitē uzvarētājiem būs iespēja vismaz uz brīdi pieradināt kādu "Mercedes" auto. Kungiem savās handikapu grupās uzvarēja Pohi un Pukše, savukārt dāmām pirmā vieta bija Māras Puisītes īpašumā.

Jau pēc nedēļas "Ozo Golf Club" būs nākamais no sezonas "Open" turnīriem - "Microlink Open".

Reitingu un statistikas sadaļās apskatāma pēc "Domenikss/Mercedes Open" atjaunota TOP informācija.

Pēdējās izmaiņas , 07.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē