Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmām savs starta šāviens

Sezona līdz šim ir sākta jau vairākkārt, tomēr kavējas tas īstais pavasaris, kas, pārtopot par vasaru, izvilinātu zaļajā zālienā ne tikai golfa fanātiķus, bet arī komforta mīļotājus. Iespējams, par īsto sezonas sākumu kļūs Dāmu kluba turnīrs, kas svētdien risināsies "Viesturos". Gaidītas būs gan Latvijas Sieviešu golfa kluba (LSGK) biedres, gan visas citas dāmas, kam golfs ir sirdij tuvs.

Pieteikties turnīram var līdz piektdienas plkst. 15 pie LSGK prezidentes Ingrīdas Pīlādzes vai "Viesturu" recepcijā.

LSGK Sezonas atklāšanas turnīrā paredzēta stableford punktu spēle, tā kā kāda atsevišķa neveiksmīga bedrīte nebūs drauds labam rezultātam finišā. Respektējot vēlmi svētdienas rītā nedaudz palaiskoties, shotgun starts dāmām ieplānots plkst. 11. Reģistrēšanās - pus stundu agrāk.

Vai dāmas spēlēs vienā ieskaites grupā, vai uzvarētājas būs vairākas, vēl tiks lemts. Pieeja ir vienkārša - jo vairāk spēlētāju, jo lielāks balvu klāsts. Sievišķīgas balvas būs no LSGK sponsora "Olsen" un pašas turnīra rīkotājas pasniegs kausus.

LSGK Sezonas atklāšanas turnīrā ir aicinātas spēlēt visas dāmas neatkarīgi no sasniegtā meistarības līmeņa, stāstīja kluba prezidente Pīlādze. Dāmas "Viesturos" labprāt redzēs arī kungus, kam šoreiz ir iespēja pieteikties līdzjutējos vai kedijos.

Pīlādze ir pārliecināta, ka nav pamata bažīties par drūmāku laika prognozi. Ja tiek solīti lieli lieti, tie noteikti izlīs iepriekšējās dienās, jo Dāmu kluba sezonas sākuma mačos spīd saule, un svētdiena drīzāk būs pirmā vasaras diena. "Esmu par to pārliecināta," teica Dāmu kluba prezidente.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē