Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Golf Club" nakts darbi

Kamēr golferi trešdien vēl gulēs, sapņojot par bērdijiem un citām spēles vilinošajām pusēm, "Ozo Golf Club" valdīs rosība, jo Latvijā pagaidām vienīgo 18 bedrīšu laukumu ir pamanījis "John Deere". Ap trijiem naktī sāks darboties speciāli atbraucis fotogrāfs, lai bilžu mākslai piemērotākajā laikā tvertu īpaši augstvērtīgus skatus, ko iekļaut rakstā golfa laukuma apkopes tehnikas līdera prezentācijas izdevumā.

"John Deere" izdevumos ne reizi nav aprakstīts neviens no Ziemeļeiropas golfa laukumiem, lai gan Zviedrijā vien tādu ir teju pus tūkstotis. Protams, "John Deere" tehnikas izmantošana ir pirmais nosacījums, lai iekļūtu uzņēmuma reprezentācijas žurnālā. Taču kā redzams no kaimiņu pieredzes, ar to vien ir par maz.

Kopā ar "John Deere" algoto fotogrāfu Rīgā ierodas divi žurnālisti, kuru uzdevums būs pārvērst saistošā stāstā "Ozo Golf Club" redzēto un dzirdēto. Spalvas meistariem ir paredzēta tikšanās ar "Ozo Golf Club" direktoru Armandu Puči, lai izzinātu visas viņus interesējošas nianses.

Tas, ka fotogrāfs grib būt uz vietas vēl pirms saullēkta, liecina par ļoti nopietnu attieksmi. Būtībā jau viņš varētu visu uz ātru roku sabildēt dienas laikā, taču rīta gaisma un ēnas profesionālā fotogrāfijā ļauj iegūt pavisam citas vērtības bildes, stāstīja Puče.

Tātad Latvija būs pirmā Ziemeļeiropas valsts, kas golfa jomā gūs atspoguļojumu "John Deere" žurnālā. Un par "John Deere" prestižu golfa pasaulē nav jāšaubās, jo uzņēmums ir oficiālais laukumu apkopes tehnikas piegādātājs PGA Tūrē.

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē