Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Galvenā balva Lehtimaki rokās

Šosezon valdošā tendence acīmredzot ir tāda, ka izredzes uz uzvaru uzlabo nopietna iesaistīšanās turnīra rīkošanā. Sestdien “Ozo Golf Club” to pierādīja Janne Lehtimaki, uzvarot absolūtajā stableford vērtējumā un saņemot galveno “Swedish Chamber of Commerce” balvu.

Būdams “Nordea” bankas darbinieks, Lehtimaki palīdzēja galvenajam “Swedish Chamber of Commerce” dzinējspēkam Lars Johnsson sacensību noorganizēšanā, taču pie uzvaras HCP 14 spēlētājs tika saviem spēkiem.

Pirmo vietu čempionam nodrošināja 41 punkts. Par diviem punktiem sezonas pirmajā īsti vasarīgajā “Open” turnīrā atpalika otrās un trešās vietas īpašnieki Valters Vilde un Andrejs Bobrovs.

Lehtimaki bija labākais arī HCP neto vērtējumā spēcīgākajā handikapa grupā. Otrajā handikapa grupā kungiem HCP neto ieskaitē uzvarēja Ravi Nirula.

Savukārt dāmām HCP neto spēlē pirmo vietu guva Elīna Streļuka, kam no dāmām bija labākais rezultāts arī stableford punktos.

“Ozo Golf Club” direktors Armands Puče stāstīja, ka karodziņu izvietojums uz grīniem šoreiz tika izvēlēts tāds, lai golferi no spēlēšanas lieliskas kvalitātes laukumā varētu gūt vēl lielāku baudu, un nevajadzētu lieki riskēt.

Labāko stroke rezultātu sasniedza Artūrs Krukovs – 74 sitieni. Ja arī “Ozo Golf Club” pro rezultātos bija divi divkāršie bugiji, šoreiz Krukovam izdevās “nomedīt” Latvijas golfā tik retu putnu kā eagle. Otrais labākais stroke rezultāts bija zviedram Anders Lindgren (75).

No Latvijas spēlētājiem zem 80 sitieniem vēl finišēja Kārlis Broders (79). Ar 80 sitieniem sacensības beidza ne tikai juniori Dāvis Puksts un Mikus Gavars, bet arī Valters Vilde, kam šis sasniegums padeldēs handikapu.

Pirmo reizi “Ozo Golf Club” sacensībās spēlēja otrs club pro Hakan Svensson. Viņam 18 bedrīšu iziešanai pietika ar 77 sitieniem.

Dāmām labākā stroke rezultāta īpašniece ar 80 sitieniem bija Anete Indulēna.

Nākamajā nedēļas nogalē gaidāms “Kemira Open”, un kā atzina Puče, tas visdrīzāk būs īsti sportisks turnīrs, kur uzvarētājus noteiks sitienu spēlē. Turklāt zemāko handikapu īpašnieki laukumā varētu doties noslēgumā, lai intriga saglabātos līdz pēdējam.

Pēdējās izmaiņas , 21.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē