Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa skola gaida papildinājumu

Vienas skolas vasarā aiziet brīvdienās, toties citas darbojas vēl jo aktīvāk. Svētdien, 5.jūnijā, „Ozo Golf Club” jau trešo sezonu notiks Rīgas Golfa skolas (RGS) rīkotā Atklātā golfa diena, kur zinātkārie varēs gūt atbildes uz jautājumu, kas tas tāds golfs, un kā to spēlēt. Gaidīti būs visi bērni vecumā no septiņiem līdz 12 gadiem.

 

Pašu golferu bērni jau droši vien ir tikuši skaidrībā, vai šī spēle viņiem šķiet interesanta. Toties spēlētāju draugu un paziņu lokā varbūt vēl ir kāds jaunais talants, kam būtu interese darboties golfa skolā, un pietrūkst tikai maza pamudinājuma un informācijas par iespējām.

 

Golfa dienas sākums ir paredzēts plkst. 12. Savas iemaņas rādīs „Ozo Golf Club” pro Artūrs Krukovs un Hakan Svensson, demonstrējot dažādus pamatsitienus. Bērniem nenāksies garlaikoties skatītāju lomās, jo pašiem būs iespēja pārbaudīt, cik viegli vai grūti ir trāpīt pa bumbiņu.

 

Visi, kam radīsies vēlēšanās iesākto turpināt, būs iespēja iekļauties RGS iesācēju treniņgrupā, kas vasarā trenēsies divas reizes nedēļā. Rudenī golfa skolas nodarbības būs saskaņotas ar mācībām parastajā skolā. Treniņu darbs turpināsies arī pēc sezonas noslēguma – ziemā nodarbības būs telpās. Iesācējiem apmācība ir bezmaksas, nākamajās grupās – pieci lati mēnesī.

 

Vasaras beigās RGS rīkos braucienu uz golfa internātu Vācijā, kur šopavasar pabija Dāvis Puksts un Mikus Gavars. Brauciens ilgs 8-10 dienas, un notiks augusta beigās. Daļu laimīgo noteiks pēc Latvijas junioru čempionāta rezultātiem, dažas vietas 20 jauno golferu vidū būs arī „Viesturu” skolas audzēkņiem.

 

Pašlaik golfa skolā „Ozo Golf Club” laukumā darbojas 65 bērni vecumā no sešiem līdz 18 gadiem. Vai nāks klāt pāris desmiti bērnu, kuru vecāki ir izrādījuši interesi jau iepriekš, vai arī vēl vairāk, būs redzams svētdien. RGS ir pirmā bērnu un jauniešu golfa skola Latvijā, kas dibināta 2003.gada 8.jūlijā. Skolas mērķis ir golfa popularizēšana bērnu un jauniešu vidū, nodrošinot iespēju trenēties.

 

Arvien jauni RGS audzēkņi par sevi atgādina sacensībās. Mārtiņš Miķelsons nule kā uzvarēja „Kemira Open” HCP neto ieskaitē otrajā handikapu grupā (stroke 89). Savukārt Agris Kārkliņš tikai sliktāka handikapa dēļ palika otrais analoģiskā vērtējumā „Swedish Chamber of Commerce”.

 

Tātad pašreizējiem junioru līderiem dzīve nesolās būt mierīga, un golfa sabiedrība par to var tikai priecāties.

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē