Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas pirmais čempionāts

Bez ilga ieskrējiena prāvākajai daļai golferu jau nedēļas nogalē ir iespēja piedalīties sezonas pirmajā Latvijas čempionātā, piektdien un sestdien "Ozo Golf Club" laukumā samērojot spēkus ar citiem midamatieriem un senioriem. Te ir vietā piebilst, ka Latvijā tāpat kā citur Eiropas golfā midamatieri ir spēlētāji, kas sasnieguši 30 gadu vecumu, tātad dalībnieku loks būs gana plašs.

Gan kungiem, gan dāmām paredzētas četras ieskaites grupas - līdzās midamatieriem spēlēs arī seniori 50+, 65+ un 75+ kategorijās. Laureātus noteiks čempionātam atbilstoši sitienu spēlē, bet bedrīšu izsitiena vietas Latvijas Golfa federācijas rīkotajā turnīrā neplāno nesamērīgi izaicinošas. 

Nedēļas sākumā turnīram jau ir pieteikušies vairāk nekā četri desmiti spēlētāju, turklāt dalībnieku rindas vēl kuplināsies līdz trešdienas vakaram. Organizatori atgādina, ka nokārtot rēķinus par dalību turnīrā varēs arī čempionāta pirmajā dienā kluba mājā, ja neizdodas rast kopīgu valodu ar reģistrēšanās prasībām oficiālajā GOLFBOX sistēmā.

Dalības maksa par abām turnīra dienām ir 80 eiro, kas ietver green fee, ratiņu īri, bumbiņas treniņlaukumā un pusdienas pēc abiem raundiem, kā arī suvenīrus un atspirdzinājumu pēc spēles.

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē