Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Laura izmanto iespēju

Sezonu sākusi zemāka līmeņa tūrē, Laura Jansone aizvadītās nedēļas nogalē nekavējās ielēkt "Symetra" tūres posma vagonā, kas piestāja turnīrā Arkanzasā. Mistika vai nē, bet daudzām golferēm "Mystic Creek Golf Club" laukums uzdzen tirpas, tādēļ Laurai pavērās iespēja tikt starta sarakstā un Latvijas profesionāle to prata izmantot, uzlabojot turpmākās sezonas perspektīvas.

Lauras pirmais raunds attaisnoja laukuma smago reputāciju - 81 sitiens jeb +9 virs PAR. Toties otrajā raundā nospēlējusi ar +2 virs PAR, Latvijas golfere pārvarēja katu un pēc trešā raunda rezultāta +4 summā ar +15 dalīja 50.vietu. Zem PAR ar -2 nospēlēja tikai divas golferes, un pārspēlē Cydney Clanton bija pārāka par Julieta Granada.

Trīs dienas ilgušajā turnīrā Laura nopelnīja 680 dolāru no turnīra 150 000 eiro balvu fonda. Ja šķiet, ka summa nav tā lielākā, ir būtiski atcerēties, ka šie dolāri ir īpaši. Ja bankas kontā tie iztērējas tāpat kā citi, tad tūres naudas listē tie paliek visu gadu un ir krasi uzlabojuši Latvijas profesionāles izredzes tikt pie spēlēšanas citos "Symetra" turnīros. Sezonas kopvērtējumā Laura tūres naudas listē nu dala 132.vietu, un tas jau ir daudz cerīgāk, lūkojot nākamo sacensību iespējas.

"Symetra" tūres spēlētāju starta listes rangā Laura gada sākumā tika ierindota gana zemajā K kategorijā un summā 207. pozīcijā, kas lielas cerības tikt turnīru starta listēs nedeva. Tomēr acīmredzams, ka arī no šādas pozīcijas var atrast ceļu augšup, ja izmanto savas iespējas. 

Symetra tūres posma REZULTĀTI 

Pēdējās izmaiņas , 02.05.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē