Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Tituls komandai un individuāla balva

Veiksmīgi pavasaris aprīļa vidū turpinājās Annai Diānai Švankai, kura palīdzēja Campbell universitātei ceturto sezonu pēc kārtas uzvarēt ASV studentu sporta (NCAA) konferences čempionātā. Turklāt Latvijas amatieru čempione nopelnīja īpašu balvu, ko konferencē ik gadu pasniedz studentei, kas visveiksmīgāk apvienojusi sekmes mācības ar panākumiem sportā.

Campbell golferes "Big South" konferences čempionātā bija galvenās favorītes un savu līdzjutēju cerības Dienvidkarolīnā attaisnoja ļoti pārliecinoši, komandu ieskaitē sasniedzot labāko rezultātu katrā no trim raundiem un summā tuvākās konkurentes apsteidzot par 28 sitieniem. Lai gan sākotnēji trešo kārtu "The Patriot at Grand Harbor" laukumā bija paredzēts spēlēt svētdien, tomēr gaidāmā pamatīgā lietus dēļ trīs raundus satilpināja divās dienās.

Anna trīs kārtu summā nospēlēja ar +6 virs PAR (72-74-76), individuāli dalot 8.vietu, kas Campbell komandā bija ceturtais rezultāts piecu spēlētāju konkurencē.

Uzvara ļauj Campbell komandai automātiski kvalificēties NCAA reģionālajam čempionātam, kas risināsies 6.-8.maijā. Reģionālajā čempionātā Campbell golferes spēlēs 22. reizi pēdējos 27 gados.

NCAA konferences čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē