Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Tehnoloģiju virsotnē

Vēstījums par tehnoloģiski visadvancētāko puteru sērijas nākšanu klajā varbūt arī neizpelnītos tik lielu vērību, ja vien moderno ripināšanas nūju ražotājs nebūtu nozarē atzīts līderis. "Scotty Cameron" zīmolam puteru ražošanā ir neapstrīdama reputācija, tādēļ ar PGA tūres pro ieguldījumu tapušās nūjas aprīlī būs īpaši gaidītas.

Cameron savu jaunāko ražojumu sēriju nosaucis par "Phantom X", jo vēlējies uzsvērt, ka tapis kas ļoti atšķirīgs. Sērijā ir deviņu modeļu puteri ar piecu atšķirīgu nūjas galvu dizainu un atšķirīgu kātu liekumu, kā arī tēmēšanas un galvas izsvarojuma iespējām. 

Puteru materiāli un dizains ir arvien attīstījušies, tādēļ "Phantom X" tapšanā nav bijis uzsvara uz roku darbu vai meistara pieskārienu, bet gan runa ir par visaugstākā līmeņa tehnoloģijām un teju kosmisku datordizainu, Cameron teica žurnālam "Golf Digest". Meistars uzsver, ka ļoti palīdzējusi sadarbība ar PGA tūres pro, tostarp Adam Scott un Justin Thomas. "Phantom X" ir iekļauti ļoti daudzi mazi knifiņi, kas rada būtisku jaunā modeļa atšķirību, uzsver Cameron.

Viens no acīmredzamiem risinājumiem ir atteikšanās no ieliktņu izmantošanas nūjas galvas sejā. Lai cik kvalitatīvs būtu ieliktnis, stabilāku sitiena izjūtu nodrošina puteris bez tā. 

Tāpat visi modeļa kāti ir bezpakāpju, bet nūjas virsmas galvanizācijas procesā ieguvušas melni matētu klājumu, lai mazinātu saules atspīdumus.

Jaunie "Phantom X" oficiāli tirdzniecībā nonāks 12.aprīlī, aizstājot "Futura" modeļu sēriju. Jaunuma ieteiktā cena ir 429 dolāri.

Pēdējās izmaiņas , 22.01.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē