Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Gada balvas golfā

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, ko proporcionāli pašmāju golfa vēstures senumam var dēvēt par ilgāku pauzi, pirms gadumijas savas gada balvas sadalīs arī Latvijas golfa sabiedrība. Turklāt Latvijas Golfa federācijas organizētā Trofeju balle gan iedibinās balvu pasniegšanu vairākās nominācijās, gan vienlaicīgi godinās personības, kuru devums gadu gaitā ir veicinājis Latvijas golfa izaugsmi.

Uz Trofeju balli 7.decembrī visus spēlētājus ielūdz Latvijas Golfa federācija un Reiņa GK. Pasākuma sākums golfa klubā Reinis būs pulksten 18. Dalībniekiem ir iespēja arī laicīgi rezervēt naktsmājas pasākuma norises vietā.

Zīmīgākā vakara daļa būs šogad labāko Latvijas golfa spēlētāju godināšana, pasniedzot balvas vairākās nominācijās. Lai apliecinātu Latvijas golfa attīstības nepārtrauktību un godinātu līdzšinējo celmlaužu veikumu, katra balva uz mūžīgiem laikiem tiek nosaukta kādas personas vārdā. Katras balvas ieguvējs saņems kausu, kas līdzīgi kā visas golfā vērtīgākās trofejas ieguvēja īpašumā paliks ierobežotu laiku, lai nākamgad jau tiktu pasniegta nākamajam laureātam.

Latvijas Golfa federācijas prezidents Armands Puče uzsver, ka gada balvu koncepcija paredz patiesu vērtību saglabāšanu cauri laikiem un ļaus apzināt atskaites punktus vēsturē.

Gada balvas pasniegs labākajam spēlētājam (vīrietim un sievietei), labākajam junioram, par izcilu rezultātu turnīrā, par labāko sniegumu starptautiskā turnīrā, labākajam spēlētājam pļavu golfā (vīrietim un sievietei), par ieguldījumu golfa attīstībā, kā arī gada golfa ģimenei.

Trofeju ballē būs arī citi vakara elementi, ar kuriem var iepazīties zemāk:

*Aktiera Andra Buļa monoizrāde  Lidojums"

*Stiprināšanās un sāta apmierināšana

*Mūzika, sarunas, dejas, atzīmēšana, uzsaukšana, tosti

*Dalības maksa 20 EUR. Vēlams par savu klātbūtni paziņot līdz 2018. gada 1. decembrim, pa tālruni +371 29272255 vai epastā – administracija@reinatrase.lv

 

Pēdējās izmaiņas , 22.11.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē