Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvāk trešajam desmitam

Pozīcijas LPGA kvalifikācijas otrajā posmā uzlaboja Laura Jansone, kura turnīra pusceļā otrdien Floridā pakāpās uz dalītu 33.vietu. Otro kārtu izspēlējusi zem PAR, Latvijas profesionāle jau labākās pozīcijās "Plantation Golf & Country Club" laukumos turpina cīņu par iekļūšanu kvalifikācijas izšķirošajā posmā jeb "Q-Series".

Spēlējot "Panther" laukumā, Laura raundu pabeidza ar -1 zem PAR, kas ļāva turnīra tabulā pakāpties 26 pozīcijas augstāk. Sacensību otrajā dienā Laura iespēlēja četrus bērdijus, kā arī tika pie trim bugijiem.

Arī trešdien trešais raunds Laurai jāspēlē "Panther" laukumā, kur, cerams, izdosies spert vēl vienu soli tuvāk izvirzītajam mērķim. Līdere pirms pēdējām divām kārtām 191 atlikušās dalībnieces konkurencē ir Dienvidkorejas golfere Youngin Chun ar -7 zem PAR.

Pirms trešā raunda spēlētāju saraksts tika sadalīts uz pusēm - augstākas pozīcijas sasniegušās spēlētājas, kuru vidū ir arī Laura, priekšpēdējo raundu spēlēs "Panther" laukumā un četru dienu cīniņus pabeigs "Bobcat" 18 bedrītēs. Savukārt pārējām dalībniecēm laukumu secība būs otrāda.

LPGA kvalifikācijas 2.posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.10.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē