Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā 52.vietā

Pēdējais raunds pasaules amatieru komandu čempionātā sestdien Īrijā kļuva par nopietnāko pārbaudījumu Latvijas meitenēm, kuras ieguva 52.vietu un noslēgumā apsteidza piecas valstis. Nepakļāvīgajā "The Montgomerie" laukumā komandas līderei Marijai Jučmanei šoreiz bija vajadzīgi 14 sitieni virs PAR, bet otrs ieskaitītais rezultāts bija Annas Marksas +16.

Marijas cerības pēdējā raundā piezemēja trīs trīskārši bugiji, divi no tiem pirmajā devītniekā. Pēc pirmajām deviņām bedrītēm līdere komandā bija Marksa ar +6, tomēr divi tripli pēc kārtas 14. un 15.bedrītē arī viņai liedza izredzes raundu pabeigt tuvāk viencipara skaitlim plusā. Savukārt Katrīna Gustafssone raunda pusceļā bija iespēlējusi +8, bet turpinājumā vēl smagāk klājās 11.bedrītē, kur tika atstāti četri sitieni virs PAR un raunds noslēgts ar +19.

Četru dienu summā Latvijas rezultāts +70 virs PAR un vieta vienu pozīciju zem Lietuvas, kas čempionātu pabeidza ar +53.

Pasaules čempioņu laurus droši sev novija amerikānietes ar -29 zem PAR un 10 sitienu pārvaru pār tuvākajām konkurentēm Japānas golferēm. 

Ar to pasaules amatieru komandu čempionāts Latvijai ir galā, jo kungu konkurencē nebūsim pārstāvēti. Četru dienu turnīrs palīdzēja Latvijas jaunajām golferēm iekrāt pašu mājas neiegūstamu pieredzi, spēlējot sarežģītos laukumos un plecu pie pleca ar labākajām pasaules amatierēm. Neraugoties uz piedzīvotajām grūtībām un sarežģījumiem, cerams, tas iedvesmos spēlētājas nepiekāpīgi tiekties uz augstiem mērķiem.

 Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 01.09.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē