Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Garām arī Brazīlijai

Pēc piektdien izspēlētā trešā raunda Latvijas golferes pasaules amatieru komandu čempionātā Īrijā vēl ciešāk pietuvojās TOP 50 un rezultātu tabulā apsteidza brazīlietes. Visplatākais smaids raunda noslēgumā bija Katrīnai Gustafssonei, kura dienu pabeidza ar +4 virs PAR kā Latvijas trio līdere.

Komandas rezultāts "O'Meara" laukumā bija +10, ko veidoja Katrīnas +4 un Marijas Jučmanes +6. Savukārt Anna Marksa nospēlēja ar 87 sitieniem jeb +14. 

Četru bērdiju raundā Gustafssone pirmo deviņnieku nospēlēja ar +5, taču pēdējās astoņās bedrītēs iespēlēja trīs bērdijus un spožo raunda izskaņu tikai mazliet pietušēja ar bugiju 18.bedrītē. Gluži likumsakarīgi Katrīna bija gluži pretējā noskaņojumā nekā dienu iepriekš, kad, neraugoties uz lielisku tālo spēli, sakrājās +9.

Glītas raunda beigas ar astoņiem PAR pēc kārtas bija Jučmanei, tomēr šoreiz laukuma vidusposms pavilka uz leju, no 5. līdz 10.bedrītei ar četriem bugijiem un divkāršu bugiju iespēlējot +6.

Pirms pēdējā raunda Latvija ar +30 ir 51.vietā vienu sitienu priekšā Brazīlijas izlasei. Savukārt līderpozīcijās ar -19 nostiprinājās amerikānietes, kam tuvākās konkurentes Dienvidkorejas golferes zaudē piecus sitienus.

Latvijas komandu no 50.vietas īpašniecēm lietuvietēm šķir seši sitieni, ko sarežģītajā "The Montgomerie" laukumā nebūs viegli atspēlēt. Tomēr galvenais, ka jālūko čempionātu noslēgt labā noskaņojumā ar labiem rezultātiem. "The Montgomerie" laukumā sestdien jāspēlē visām tabulas lejasdaļas komandām.

 Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē