Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Treneris lepojas

Latvijas golferes pēc ceturtdien Īrijā aizvadītā otrā raunda pasaules amatieru komandu čempionātā pakāpās augstāk rezultātu tabulā, turklāt nieka tiesa šķīra Mariju Jučmani no individuāla rezultāta zem PAR. Latvijas izlašu treneris Kevin Flynn turnīra pusceļā lepojas ne tikai ar komandas līderi Jučmani, bet arī ar Annu Marksu un Katrīnu Gustafssoni.

Pēc diviem raundiem Latvijas izlase ar +30 virs PAR ieņem 52.vietu un turpina cīņu par TOP 50. Otrajā raundā "O'Meara" laukumā Latvijai ieskaitīts bija arī Gustafssones +9 virs PAR, savukārt Marksa nospēlēja ar +10. 


Otro raundu Marija Jučmane izspēlējusi ar PAR

Latvijas izlašu treneris Flynn pēc pirmajām divām kārtām sniedza savu rezumējumu, kas ļauj cerīgi lūkoties uz turpinājumu. Lūk, viņa skatījums gan par "The Montgomerie" un "O'Meara" laukumiem, gan Latvijas spēlētājām:

"Jaunā Latvijas komanda pirmajā dienā smagi cīnījās laukumā, kas ir labāk piemērots golferiem, kas spēj no starta vietas sist tālu un precīzi. Izvairīšanās no "The Montgomerie" laukuma bunkuriem var būt ļoti sarežģīta, un tajā pašā laikā iekļūšana bunkuros var maksāt ļoti dārgi. Neprecīzos sitienos no tee gaida lielas briesmas nonākt gana dziļos bunkuros. Turklāt tas vēl nav viss, kas pasargā laukumu [no pārāk labiem rezultātiem]. Šķēršļi pie bunkuriem arī ir ļoti sarežģīti, lai no tiem tiktu uz ļoti viļņotiem grīniem. Pirmā diena debitantu komandai bija lieliska mācību stunda. Otrajā dienā spēlētais "O'Meara" laukums ir ainaviskāks un mazliet vieglāks nekā "The Montgomerie", taču arī tas sagādā savus izaicinājumus, kas spēj paklupināt spēlētājus.

Tomēr jaunās dāmas parādīja, ka ar viņām var lepoties. Marija Jučmane raundā vairāk nekā vienu reizi gāja zem PAR un mazliet neprecīzs astoņu pēdu ripinājums uz pēdējā grīna liedza viņai dienu pabeigt ar sarkanu ciparu. Katrīna, kam pirmā diena bija grūta uz grīniem, ieviesa jaunu procesu ripināšanā un pieturējās pie tā visu raundu, turklāt kopā ar fantastiskiem draiviem, pēc kuriem citas spēlētājas flaitā apbrīnoja viņas spēku un nereti palika ļoti pamatīgā attālumā. To aptumšoja vienīgi sarežģījumi pēdējā bedrītē. Anna Marksa labi sāka raundu ar bērdiju, bet iegūtais pārsvars pusceļā par nelaimi jau bija zudis ar +3 rezultātu. Anna otrajā dienā trāpīja 13 grīnus, taču pieci trīsputi Marksas jaunkundzei sagādāja smagu darbadienu.

Debitantes pēc diviem raundiem ātri mācās un mēs sagaidām, ka viņas turpinās spēlēt arvien labāk. Kā treneris es lepojos ar viņu neatlaidību, vēlmi mācīties, bet vēl jo svarīgāk, ka varam lepoties ar viņām kā cilvēkiem."

Tiesa, ne visi laukumā par Latvijas meitenēm bija sajūsmā. Katrīnas bumbiņa apstājās pie grīna un kādas gulbju ģimenītes, kas ļoti skaļi pauda savu sašutumu par tiesneša lēmumu, ka viņiem iesildītā vietiņa jāpamet, lai dotu vietu spēlētājai. 

Latvijas golferes uz trešo raundu piektdien atgriezīsies "The Montgomerie" laukumā, kas ceturtdien pret spēlētājām bija mazliet pielaidīgāks pilnīga bezvēja dēļ.

Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē