Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmajā dienā tuvu TOP 50

Pēc pirmās sacensību kārtas Latvijas izlase trešdien Īrijā ierindojās 54.vietā un apsteidza trīs valstis pasaules amatieru komandu čempionāta oficiālajā rezultātu tabulā. Rezultāti sarežģītajā "The Montgomerie" laukumā Latvijas golferēm bija samērojami ar iepriekš pašu mājās atlases mačos iespēto, tomēr turpinājumā par TOP 50 noteikti var pacīnīties.

Labāko rezultātu komandā sasniedza Marija Jučmane, nospēlējot ar +7 virs PAR, bet otrs ieskaitītais rezultāts bija Annas Marksas +14. Ar +17 raundu izspēlēja komandas jaunākā dalībniece Katrīna Gustafssone, apliecinot arī potenciālu tikt pie labāka rezultāta nākamajās kārtās.


Marija Jučmane

Komandas rezultātu nosaka pēc divu labāko spēlētāju sitienu skaita summas, tātad Latvijai +21.


Anna Marksa 

Latvijas amatieru čempionātā, pēc kura rezultātiem noteica komandas sastāvu pasaules čempionātam, Jučmane vidēji raundu izspēlēja ar +7, Marksa ar +9, bet Gustafssone ar +11. Īrijā Jučmane apliecināja, ka spēj nospēlēt kā komandas līdere un jācer, ka meitenēm turpinājumā būs pa spēkam vēl kādas sāncenses apsteigt.


Katrīna Gustafssone

Vadībā pēc pirmā raunda izvirzījās Āzijas valstis - pirmās ir japānietes ar -8 un divu sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurenti Ķīnu. Tabulas vidusdaļā 37.vietu dala Lietuva, ko pārstāv tikai divas spēlētājas.


Atklāšanā kopā ar lietuvietēm

Otrajā raundā ceturtdien agri Latvijas golferēm jāspēlē "O'Meara" laukumā, kas it kā ir vieglāks, tomēr laikam jau būs pareizāk teikt, ka katrā dienā spēlējamais laukums tobrīd ir pats sarežģītākais. Čempionāts noslēgsies sestdien pēc ceturtā raunda.

Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē