Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunās dāmas uz starta līnijas

Pasaules amatieru komandu čempionātā viss ir gatavs sacensību sākumam - teju 60 valstu konkurencē trešdien Īrijā pirmo raundu aizvadīs Latvijas sieviešu izlase, kas uz vērienīgo turnīru devusies ar jaunu spēlētāju sastāvu, bet tādēļ ne mazāk kaujinieciskā noskaņojumā. Pārbaudījumi divos "Carton House" laukumos netālu no Dublinas būs nopietni visām čempionāta dalībniecēm.

Latviju prestižajā turnīrā Īrijā pārstāv jaunās un ļoti jaunās dāmas - Marija Jučmane, Anna Marksa un Katrīna Gustafssone, kuras vietu izlasē nopelnīja ar sasniegtajiem rezultātiem šovasar Latvijas amatieru čempionātā. ASV augstskolu nostājas dēļ Latvijai čempionātā jāiztiek bez nacionālās amatieru čempiones Annas Diānas Švankas un Lailas Forstmanes, bet jebkurā situācijā jāpaļaujas uz labāko iespējamo risinājumu un jātur īkšķus par savējiem, kas pārstāv Latviju.


"The Montgomerie" laukuma bunkurā

Pārbaudījums Latvijas meitenēm būs ļoti nopietns, un ne tikai viņām. "The Montgomerie" laukums pirmdien treniņu raundā pamatīgā vējā atrādīja savus milzonīgos bunkurus un lika saprast, ka katrai lietišķi jāizvērtē savas spējas un pēc maksimāli labākā rezultāta jātiecas racionāli, nevis paļaujoties uz brīnumainu varoņdarbu iespējamību. "The Montgomerie" uzskata par vienu no labākajiem Īrijas laukumiem, kur gaida klasiski iekšzemes links izaicinājumi.


"O'Meara" laukums

"O'Meara" laukums varētu šķist miermīlīgāks, tomēr arī klasiskajā parka dizainā būs vieglprātīgi paļauties, ka viss varētu izdoties viekāršāk. Ar vērtīgu padomu un analīzi Latvijas izlases spēlētājām būs gatavs palīdzēt pieredzējušais treneris Kevin Flynn, tiesa, viņš to varēs darīt tikai ārpus sacensību norises laika.


Kevin Flynn komandas sanāksmē

Ar spēlētājām katra raunda laikā varēs komunicēt tikai kapteine Santa Puče, kam iespēju robežās būs jāpalīdz nodot spēlētājām Flynn situācijas redzējumu. 


Latvijas izlase - Anna Marksa (no kreisās), Katrīna Gustafssone un Marija Jučmane

Dāmas par Espirito Santo kausu cīnīsies četras dienas, no trešdienas līdz sestdienai izspēlējot četrus raundus. Katru dienu komandas rezultātā ieskaitīs divus labākos rezultātus, bet čempiones noteiks visu raundu summā. Latvijas golferes čempionātu sāks flaitos kopā ar Velsas un Čīles spēlētājām.


Marija Jučmane uz Carton House kluba mājas fona

Jānovēl Latvijas meitenēm vēsu prātu un veiksmi, kam allaž jābūt sabiedrotajai! Teorētiski Latvija pasaules amatieru čempionātā varēja būt pārstāvēta arī kungu konkurencē, tomēr Eisenhower kausa izcīņā latvieši nepiedalīsies. Iespēja no gaidīšanas saraksta tikt dalībnieku vidū tika piedāvāta tik vēlu, ka izmaksu un loģistikas izaicinājumi vairs nebija racionāli pārvarami.

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē