Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ģimeņu čempionāta laiks

Vasaras brīvlaikam tuvojoties beigu galam, golferi tradicionāli pulcējas uz Latvijas ģimeņu čempionātu, kas šogad "Ozo Golf Club" laukumā risināsies 25.augustā. Sacensības paredzētas komandu ieskaitē, katrā komandā pulcējot divus golferus, kurus vieno ģimeniskas saites.

Komandās spēkus var apvienot klasiskas radniecības spēlētāji, taču organizatori ir gatavi izskatīt arī specifiskas radu būšanas situācijas.

Virši-A Latvijas ģimeņu čempionāts 2018

25. augustā – plkst. 9:00, Ozo Golf Club

1.Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

2.Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2018. gada 25. augustā. Sākums plkst. 9:00 no visām bedrītēm reizē (shot gun), saskaņā ar izlozi.

3.Dalībnieki

3.1.Sacensības notiek pāru (ģimeņu) ieskaitē. Komandā – 2 spēlētāji.

3.2.Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.3.Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 72 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa). Piedalās tikai amatieri. Sacensības ir atklātas un tajās var piedalīties arī LR rezidenti.

3.4.Ģimenes statuss – pirmās pakāpes radinieki (mamma, tētis, brālis, māsa). Iespējams dažādu paaudžu komandu veidošana (vecvecāki, mazbērni). Sacensību rīkotāji specifiskus radniecības gadījumus var izskatīt atsevišķi.

4.Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību formāts: pāris (ģimene) spēlē pēc principa scramble (labākā bumba), stroke (sitienu spēle) ieskaitē. Piemēram: kad komandas abi spēlētāji ir veikuši savus sitienus, komanda nolemj – kura būs tā bumba, ko viņi izvēlēsies spēlēt tālāk. Abi spēlētāji no izvēlētās vietas atkal izpilda sitienus, un tā tas turpinās līdz bedrītes izspēlei. Otru bumbu var novietot uz zāles tikai tad, ja izvēlētā bumba atrodas fairway (feirveja)vai uz grīna. Visos citos gadījumos (ja izvēlētā bumba ir rough (rafā), bunkurā, hazardā un citur)- otra bumba ir jādropē. Ja izvēlēta tiek bumba rafā, tad tā ir jāspēlē pirmā un tikai pēc tam komanda var spēlēt otru bumbu. Uz grīna un feirveja sitienu kārtību nosaka pati komanda.

4.3. Sievietes un juniori līdz 12 gadiem spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām.

4.4. Pēc sacensībām komanda savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

5. Vietu dalīšana

5.1. Uzvar komanda, kura savāc vismazāk sitienu.

5.2. Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē uz laukuma 13. bedrītes.

5.3. Bumbiņu marķēšana obligāta.

7.Pieteikšanās un izloze

7.1.Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2018. gada 23. augustam plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa tālr. 67394399 vai e-pastu ozogolf@apollo.lv

7.2.Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2018. gada 23. augustā plkst. 15:00

8.Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju.

9.Dalības maksa

9.1.Kluba biedriem, RGS audzēkņiem un sezonas karšu īpašniekiem – EUR 20,-

9.2. Pārējiem – green fee EUR 20,- + dalības maksa EUR 20,-

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē