Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Mediji tiek pie "Opel Tigra"

Iespēju pacīnīties par "Opel Tigra Twin Top" kabrioletu nav palaidis garām Mediju klubs. Nepretendējot zaudēt amatieru statusu pārāk dārgas balvas dēļ, kluba turnīra uzvarētājs Matīss Veide jauno auto savā īpašumā pārņems uz nedēļas nogali. Turnīrā startēja 16 spēlētāji, izejot "Viesturos" deviņas bedrītes HCP stableford punktu spēlē.

Otro vietu un automašīnas pretaizdzīšanas sistēmu "Skybrake" izcīnīja "Neatkarīgās Rīta Avīzes” un "Sporta Avīzes" žurnālists Jānis Pinkulis. Uz trešo vietu pretendēja Ivo Krumholcs un Uģis Lībietis. Tā kā Latvijas Radio abu kolēģu konkurencē Ivo handikaps bija labāks, viņš arī ieguva balvu no "Autonama" - automašīnas stiklu marķēšanu.

Pateicoties Pinkulim un Krumholcam, Latvijā draudīgus apmērus sasniegusī autoīpašnieku saime ir par vismaz diviem kungiem mazāka. Tomēr abi laureāti neizskatījās pēc ledusskapjus saņēmušiem eskimosiem. Katra uzvara sagādā prieku, turklāt gan draugiem, gan paziņām ir mašīnas, tāpēc vienmēr var rast visiem interesantu risinājumu, stāstīja Krumholcs, kuram atšķirībā no Pinkuļa nav arī autovadītāja tiesību. Laikam jau tādēļ Krumholcam īpaši veicas sacensībās, kur ir kāda saistība ar auto lietām.

Pēc ilgāka pārtraukuma Mediju turnīrā atkal spēlēja aktieris Gundars Āboliņš un žurnālisti Lauris Ližbovskis un Juris Vaidakovs. Āboliņš atzina, ka golfu pārtraucis spēlēt lielās aizņemtības dēļ, taču tagad centīsies izbrīvēt daudz vairāk laika, lai dotos uz golfa laukumu un atpūstos no pilsētas steigas svaigā gaisā.

Turnīrā vēl piedalījās Mediju kluba prezidents Kristians Rozenvalds, kurš jau iepriekš bija iegādājies "Opel Tigra Twin Top", atzīstot to par labu esam arī ilgstošai lietošanai.

Mediju golfa kluba un "Adam Auto" kopīgi rīkotajā turnīrā, piedalījās spēlētāji no Latvijas masu medijiem un reklāmas un sabiedrisko attiecību aģentūrām.

Citstarp golfs.lv Turnīru sadaļā aplūkojams pēc jaunākās informācijas precizēts pilnīgs sezonas kalendārs.

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē