Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Amatieru čempionātā gaida pieteikumus

Kam golfs ir ne tikai patīkams brīvā laika pavadīšanas veids, bet arī raisa asociācijas ar sportiskām sacensībām, pienācis laiks pieteikties Latvijas Amatieru čempionātam, kas jūlija pirmajās dienās risināsies „Ozo Golf Club”. Tiesa, jāņem vērā, ka gan kungu, gan dāmu konkurencē ir noteikts handikapa limits.

 

Dalībnieka anketu, kas tāpat kā pilns nolikuma teksts apskatāms sadaļā ‘Federācija’- ‘dokumenti’, līdz 27.jūnija plkst. 17 jānogādā „Ozo Golf Club” recepcijā, vai arī to jānosūta uz faksu 7394034.

 

Maksimālais handikapa limits kungiem ir noteikts 27, bet dāmām – HCP 30. Teorētiski kopējais dalībnieku skaits nav ierobežots.

 

Kā jau norāda turnīra nosaukums, čempionātā par uzvaru cīnīsies golferi, kam ir Latvijas pases, bet ārpus konkursa varēs piedalīties Latvijas golfa pilsoņi ar LGF izsniegtām handikapa kartēm.

 

Turnīra pirmajās divās dienās izspēlēs pa 18 bedrītēm. Trešajai dienai kvalificēsies 60 labāki kungi un 12 dāmas, vai arī nedaudz vairāk, ja pēdējās atbilstošās vietas būs dalītas. Sasniegt savus labākos rezultātus nebūs viegli, jo kungiem spēlēšana ir paredzēta no baltajiem tee. Dāmām – no zilajiem tee.

 

Kā zināms, Amatieru čempionātam ir īpašs svars LGF punktu reitingā, jo turnīra koeficients ir 1,2. Balvas saņems labāko trijnieks, diplomus – pirmais sešinieks, bet uzvarētāji  var rēķināties ar sava vārda iegravēšanu čempionu kausā.

 

Dalība turnīrā, ieskaitot pusdienas, green fee un suvenīrus ir noteikta 60 latu. „Ozo Golf Club” biedri un sezonas karšu īpašnieki maksās 30 latu, bet juniori līdz 18 gadu vecumam – 20 latu.

Pēdējās izmaiņas , 21.06.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē