Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Studentēm pirmie starti

Plosīgā "Irma" saraustīja ASV studentu sporta (NCAA) sezonas sākumu, kas nu ir atgriezies ierastajās sliedēs, un pirmos turnīrus viņus okeānam aizvadījušas arī Latvijas golferes - ar sešu bērdiju raundu iepriecinājusī Anna Diāna Švanka un debijas sacensībās kā komandas līdere spēlējusī Laila Forstmane.

Annas pārstāvētā Campbell universitātes komanda spēlēja Kolorādo, kur spēcīgā konkurencē "Golfweek" turnīrā "Red Sky Golf Club" "Fazio" laukumā ieguva 3.vietu. Savukārt Anna bija trešā labākā spēlētāja komandā, turnīru pabeidzot ar +9 virs PAR. Sākums nebija žilbinošs ar 78 un 77 sitienu raundiem, toties pēdējās 18 bedrītes trīskārtējā Latvijas amatieru čempione nospēlēja ar 70 sitieniem jeb -2 zem PAR un summā pakāpās uz dalītu 45.vietu precīzi tabulas viducī. Atsevišķā raundā Annai bija dalīts trešais rezultāts.

Savukārt Lailai NCAA debija bija Dienvidkarolīnā, pārstāvot II divīzijā iekļauto Eckerd koledžu. Divus raundus "Old South Golf Links" laukumā Laila izspēlēja ar +13 virs PAR (77-80), dalot 53.vietu 95 spēlētāju konkurencē. Komandu vērtējumā Eckerd koledža noslēdza tabulu 18.vietā, savukārt individuāli Laila bija savas vienības līdere.

Jau oktobra sākumā abu Latvijas spēlētāju komandas gaida nākamās cīņas.

Savukārt Roberts Bišs ASV kristīgo koledžu sporta (NCCAA) sezonā kā Centrālās Baptistu koledžas individuāls dalībnieks septembra vidū spēlēja turnīrā Oklahomā, ierindojoties 52.vietā (+39).

NCAA turnīru rezultāti

Anna Diāna Švanka

Laila Forstmane

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē