Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Dārziņš uzvar Hugo kausā

RTM jeb Mīlgrāvja tūres sezonas 50 turnīru maratonā ir vienas sacensības ir īpašas - "Collider of Tintagel Winds 5th Golf" turnīrs par godu Ivara Gruntes mīlulim un medību partnerim Hugo. Arī šogad, pēc kārtas piektajā turnīrā, galvenais sveicējs bija kausa saimnieks.

Pēc “Latvijan Open” trīs dienu cīņām "Ozo" laukums joprojām piedāvāja izcilu kvalitāti. Lai arī grīni bija kļuvuši nedaudz nogurdināti, tas nemazināja iespēju iekļūt “sarkanajā zonā”. “Es normāli patrenējos. “reindžā’’nedēļu izsitu 200 bummbiņas," tā savu ugunīgo raundu komentēja Edgars Zālītis. Pēc 12 (!) bedrēm, Edgars sitienu spēlē bija -2 pret laukumu un -7 HCP neto, turklāt tas tika iespēts ļoti niknā 20 m/s vējā. Taču tad lieliskais gājiens pretim izcilam rezultātam tika apslāpēts - turpmākajās sešās bedrēs tikai viens PAR. Un finiša taisnē -3 HCP neto. Otrā vieta. Lieki teikt, vilšanās pēc tik lieliskas cīņas, Edgars laukumu pameta ar krietnu rūgtuma devu.

Lauris Dārziņš šogad lielo hokeja nūju ir redzējis retāk nekā mazās golfā. Pavasarī gūtā trauma tiek dziedēta un treniņa process gatavojoties hokeja sezonai rit pilnā sparā. Lai atgūtu sportisko niknumu, tagad laiks ir arī uzspēlēt RTM. Šogad Dārziņš ir četras reizes piedalījies kādā posmā un panākumu statistika ir lieliska – divas pirmās vietas, ceturtā un tikai viens pabojāts raunds ar 21. vietu.

Savu otro panākumu Lauris nopelnīja ar cīņu pret Zālīti. Brīdī, kad pēc 12. bedres sāka tempu zaudēt līderis, Dārziņš savā spēlē uguni tikai pielika. Otrajā devītniekā 39 sitieni, divi bērdiji un taktiski nospēlēta 18. bedre deva uzvaru ar -4! Vienu sitienu priekšā Edgaram. Laurim 83 sitieni, kas ir personīgais rekords, turklāt uzstādīts, kad Ozo laukumā sāka plosīties jau krietns vēja pūtiens. Kas zin, kāds būtu rezultāts, ja vien astotajā bedrē nebūtu saskaldīti 8 sitieni…

“Paldies, Ivaram un Hugo par lielisko turnīru! Bija prieks vēlreiz uzspēlēt golfu, turklāt rekords šādos apstākļos man ir pārsteigums," Lauris, neslēpa prieku par otro uzvaru sezonā. Jāpiebilst, ka Lauris kopvērtējumā ir nostiprinājies TOP 20. 64 spēlētāju līderpozīcijas nemainīgi kopš sezonas sākuma pieder Vilim Krištopanam, bet ar katru posmu tuvāk un tuvāk viņam zogas klāt Nikolajs Keņins… Sezonas fināls tuvojas.

Nākamais RTM posms – "Viesturos"

39. posms /30 augusts (trešdien), 15:00 /GK Viesturi

Ernie Invitational
Atbildīgais: Aleksandrs Pāvulāns
Kods; 75559484
 

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē