Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Piecu valstu čempioni

Latvijas atklātais junioru čempionāts šonedēļ "Ozo" laukumā risinājās 14 dažādās ieskaites grupās, un lielākā daļa uzvarētāju lauru tika mājiniekiem, taču pie čempionu tituliem tika arī Lietuvas, Maltas, Igaunijas un Polijas jaunie golferi.

Trīs vecāko grupu golferi tika apvienoti atsevišķā ieskaitē, lai pretendētu uz ieskaites punktiem Pasaules amatieru golfa rangā (WAGR). Šajā apvienotajā U-21 ieskaitē meitenēm labākā bija Anna Marksa, kura trīs dienu summā nospēlēja ar +14 virs PAR (79-77-74) un palika nepārspēta arī U-18 grupā. Savukārt puišiem apvienotajā vecāko grupu vērtējumā labākais bija igaunis Cristofer Herman, kurš nospēlēja ar +25 un uzvarēja arī atsevišķi U-21 grupā.

Par vienīgo golferi, kam izdevās veiksmīgi aizstāvēt pirms gada izcīnīto Latvijas junioru titulu, kļuva viena no jaunākajiem golfa talantiem Katrīna Bulkovska. Tāpat kā pērn jaunā golfere uzvarēja U-10 grupā. Mazliet līdz analoģiskam panākumam pietrūka Marijai Luīzei Jučmanei, kura ieguva otro vietu U-18 grupā divus sitienus aiz Marksas.

Jučmane tāpat kā U-14 grupas uzvarētāja Marlēna Gavare nākamnedēļ startēs Latvijas amatieru "Open", kur dalībnieku sarakstā ir arī ne viens vien junioru čempionātā puišu konkurencē spēlējušais dalībnieks. 

Pēdējās izmaiņas , 11.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē