Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Bronzas atblāzmā

Latvijas golferes no Bulgārijas mājup atgriezušās ar Eiropas Team Shield čempionātā iegūtu 3.vietu, aizstājot ar bronzu pērn iegūto sudrabu, lai gan tāpat kā pirms gada tika zaudēts tikai vienā mačā. Kungu sacensībās Latvijai 10.vieta 13 valstu konkurencē.

Meitenes pusfinālā zaudēja Polijai, taču šī bijusi reize, kad ar labu spēli bijis par maz, jo vēl labāk nospēlēja pretinieces. Lai gan match-play formātā sitienu summu oficiāli neskaita, Polijas golferes individuālajos dueļos praktiski nospēlējušas mīnusā, sagādājot zaudējumus Gan Annai Diānai Švankai (3&1), gan Lindai Dobelei (3&2). Sausā Latvija gan nepalika - foursome mačā puspunktu ieguva Anna Marksa un Marija Jučmane.

Savukārt finālā par 3.vietu latvietes ar 2:1 uzveica mājinieces bulgārietes. Pārliecinoša uzvara Švankai (6&5), punktu 19. bedrītē pāru mačā nodrošināja Marksa un Jučmane, bet Dobele savu maču zaudēja (1 up).

Polijai izcīnīt uzvaru turnīrā gan neizdevās - finālā ar 2:1 atkal pārāka bija Turcija.

Kungi izslēgšanas turnīrā aizvadīja tikai divus mačus - pēc uzvaras 3:0 pār Kazahstānu tika spēlēts pret Ukrainu mačā par 9.vietu. Vienīgo punktu pret ukraiņiem nodrošināja Reinholds Pīrāgs (7&5), bet zaudēja gan Roberts Bišs (4&2), gan Aleksandrs Pāvulāns/Dāvis Tunsts foursome mačā (1 up). Līdz ar to ukraiņiem izdevās piepildīt pērnā gada apņemšanos un atstāt Latviju turnīra tabulā aiz sevis. Aiz latviešiem palika Kazahstāna, Maķedonija un Armēnija.

Par Eiropas trešā līmeņa kungu komandu turnīra uzvarētāju kļuva Lietuva, kas finālā ar 2:1 uzveica turkus.

Eiropas Team Shield čempionāta rezultāti

DĀMAS

KUNGI

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē