Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Čempioni, uzvarētāji un laureāti

Remdenais klimats vasaras plaukumā nenozīmē atslābumu sezonas kalendārā, un spraigas cīņas ar Latvijas golferu dalību nedēļas nogalē risinājās ne tikai pašu mājās. "Viesturos" tika noteikti "Adenta" kausu īpašnieki, "Avotos" noslēdzās Latvijas Olimpiāde, bet no Igaunijas īpaši labā noskaņojumā mājās var atgriezties Linda Dobele. 

"Adenta" kausa izcīņas rīkotāji bija gādājuši, lai lietainās prognozes neattiektos uz "Viesturiem" un netraucētu aizvadīt, galvenā organizatora Viktora Avkštola vārdiem sakot, plezīra turnīra ar ieskaiti "Viesturu" Lielajā gada balvā. 

Baudot visu plezīru, labākie nekavējās tikt arī pie labiem rezultātiem. Normunds Sams kungu nopietnāko handikapu grupā uzvarēja ar neto -5 zem PAR, savukārt otro un trešo pozīciju sadalīja attiecīgi Aldis Puisītis un Arvis Didrihsons.

Stableford spēlē visveiksmīgākā bija Ineta Rēvalde, kam 40 punkti nodrošināja uzvaru dāmu konkurencē, kur tālākas vietas trijniekā ieguva Daiga Puisīte (35) un Linda Lapa (34). 

Kungiem otrajā HCP grupā visi trīs laureāti iekrāja pa 38 punktiem un handikapa secībā aiz uzvarētāja Vadim Yanov sarindojās Jānis Vilmanis un Jānis Ešenvalds.

Tikmēr "Viesturu" kluba čempione Dobele svētdien pievienoja savai kolekcijai vēl vienu trofeju, turklāt paveica to Baltijas valstīs senākajā golfa laukumā, izcīnot uzvaru Nītvaljas kausa izcīņā ar trīs raundu summā iespēlētu +9. Var vien piebilst, ka Nītvaljas kausa izcīņa notika 25. reizi, un Baltijas valstīs tas ir vienīgais turnīrs ārpus amatieru "Open" sacensībām, kas tiek iekļauts Pasaules golfa amatieru reitingā.

Linda uzvarēja ar septiņu sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju igaunieti Annika Meos, bet ceturtā bija Anna Marksa. Kungiem Latviju pārstāvēja Roberts Bišs, iegūstot 17.vietu (+25). Atsevišķa ieskaite ar 10 000 eiro balvu fondu bija profesionāļiem, kur no latviešiem katu pārvarēja tikai Artūrs Krukovs, sasniedzot 11. vietu ar +15 virs PAR. 

Jaunāki golferi nedēļas nogalē trīs dienu garumā "Avotos" sacentās Latvijas Olimpiādē, kur bija pārstāvēti teju visi olimpiskie sporta veidi. Meitenēm čempiones titulu nodrošināja iepriekš savainojumu dziedējusī Marija Luīze Jučmane, turklāt paveica to vairāk nekā pārliecinoši, summā nospēlējot ar +10 virs PAR un tuvāko konkurenti Artu Paulu Ruciņu apsteidzot par 55 sitieniem. Puišiem nepārspēts palika Roberts Matisons ar +17 virs PAR un sešu sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Paulu Nesauli.

Nītvaljas kausa REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē